Mijn vestiging:

Ranzijn Dierenservices

Giftige producten voor je huisdier

Als je huisdier iets eet of drinkt wat niet voor hem bestemd is, is het mogelijk dat het dier daardoor een vergiftiging oploopt. Veel stoffen die wij in huis hebben, zijn ongezond voor dieren. Huishoudproducten, planten, medicijnen en andere stoffen zijn al gauw verdacht, maar ook etenswaren die voor de mens geen enkel kwaad kunnen, zijn voor dieren soms gevaarlijk.

In deze video wordt een aantal van deze giftige stoffen besproken. In onze dierenartspraktijk helpen ze je graag om al jouw vragen hierover te beantwoorden. Bekijk de video voor meer informatie.

Het castreren van de kat

Overweeg je om je kat te laten castreren? Dan is het van belang om je hierover goed te laten informeren. In onze dierenartspraktijk helpen ze je graag om al jouw vragen hierover te beantwoorden. Bekijk de video voor meer informatie.

Dierenarts

De Ranzijn Dierenartsen zijn volledig uitgeruste dierenartspraktijken met gekwalificeerd personeel. Het is de eerste Nederlandse combinatie van een tuincentrum met een hoogwaardige dierenkliniek. De praktijk beschikt over o.a. een operatiekamer, laboratorium, opnameruimte en echo- en röntgenapparatuur. De volledig van het tuingedeelte afgescheiden kliniek verzorgt inentingen, preventief advies, operaties en onderzoek van honden en katten, maar ook knaagdieren, vogels en reptielen kunnen worden behandeld. Meer informatie en openingstijden

Maak nu online een afspraak

Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak maken bij onze dierenartsenpraktijken. Klik hieronder op de blauwe banner met ‘Online een afspraak maken’ en kies een datum en tijdstip die voor jou het beste uitkomt.

  • Vaccinatie (Hond/Kat) – 15 min
  • Vaccinatie (Pup/Kitten) – 15 min
  • Nagels knippen – 10 min
  • Wondonderzoek na operatie – 15 min

Je kunt voor maximaal 3 dieren een afspraak maken. Hiervoor dien je voor elk huisdier apart een afspraak online in te plannen. Wil je graag meer dan 3 dieren aanmelden? Neem dan even contact op met de betreffende dierenartsenpraktijk. Dit geldt ook wanneer je een afspraak wilt maken die niet tussen de keuzes staat of als je graag door een bepaalde dierenarts geholpen wilt worden.

Trimsalon & hondenwasstraat

Je kan je hond zelf wassen in de hondenwasstraat van Ranzijn tuin & dier. Alle benodigde spullen voor een heerlijke wasbeurt zijn aanwezig. Je kan je huisdier ook laten wassen. Daarnaast kan je bij ons jouw huisdier laten trimmen door één van onze gediplomeerde trimsters. In principe is een trimbeurt voor elke hond aan te raden, dus niet alleen voor de rashond, maar ook voor de raslozen. Tevens zijn kortharige rassen ook goed te behandelen tegen bijvoorbeeld overmatig verharen. Het laten wassen en het trimmen van jouw huisdier is alleen mogelijk op afspraak. Meer informatie en openingstijden

Onze dierenservices