Meest verkochte manden & kussens producten

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kattenmand Sofabed Donut groen
  Ranzijn Kattenmand Sofabed Donut groen
  € 12,95
 2. Kattenmand Sofabed Bruin
  Ranzijn Kattenmand Sofabed Bruin
  € 12,95
 3. Kattenkussen zwart
  Ranzijn Kattenkussen zwart
  € 12,95
 4. Kattenmand Divan Caramel
  Ranzijn Kattenmand Divan Caramel
  € 15,95
 5. Kattenmand Divan Zwart
  Ranzijn Kattenmand Divan Zwart
  € 15,95
 6. Kattenmand Divan Groen 45cm
  Ranzijn Kattenmand Divan Groen 45cm
  € 13,95
 7. Kattenmand Ei-vorm Roze
  Ranzijn Kattenmand Ei-vorm Roze
  € 39,95
 8. Kattenmand Divan Rib Groen
  Ranzijn Kattenmand Divan Rib Groen
  € 14,95
 9. Kattenmand Donut Ass
  Ranzijn Kattenmand Donut Ass
  € 14,95
 10. Kattenmand Sofabed Zwart
  Ranzijn Kattenmand Sofabed Zwart
  € 12,95
 11. Kattenmand Sofabed Beige
  Ranzijn Kattenmand Sofabed Beige
  € 12,95
 12. Kattenmand Divan Star Grijs
  De Boon Kattenmand Divan Star Grijs
  Waardering:
  60%
  3Reviews
  Vanaf € 32,50
  Maak je keuze
 13. Kattenmand Est 1941
  Boony Kattenmand Est 1941
  Vanaf € 35,95
  Maak je keuze

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kattenmanden bij Ranzijn Tuin & Dier

Katten zijn gek op hun eigen comfortabele plekje. Daarom is een kattenmand ook voor jouw kat een must. Ranzijn Tuin & Dier biedt verschillende soorten manden aan voor je kat. Zo heb je ruime keuze uit verschillende kattenmanden, kussens of hangmatten.

Waarom een mand?

Slaap is een basisbehoefte van je kat. Tijdens de slaap verwerken de hersenen allemaal processen, herstelt het lichaam en worden nieuwe zenuwverbindingen aangemaakt. Katten brengen graag een groot deel van hun tijd door met rusten.  Elk kattenhuishouden zou daarom meerdere rustige slaap- en schuilmogelijkheden moeten hebben, zoals kattenmanden of hangmatten! Want katten houden ervan om een comfortabel plekje op te zoeken. Daarom is een kattenslaapplek ook voor jouw kat belangrijk.

Katten gebruiken hun slaapplek ook om hun leefgebied af te bakenen. Zo is de mand van belang voor hun natuurlijk territoriale gedrag. Door de herkenbare geur aan de mand wordt deze beschouwd als eigen en vertrouwd terrein. Daarnaast is een mand of radiatorhangmat ook perfect als schuilplaats voor angstige katten. Zij kunnen zich zo terugtrekken op een plek die voor hun veilig voelt.

Welke mand?

Onze manden zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten en van zachte materialen. Je hebt bij Ranzijn Tuin & Dier bijvoorbeeld keuze in pluche, fleece of imitatiebonte manden, dekens of hangmatten. Zorg dat je kat zo zacht en comfortabel mogelijk kan liggen.  Het is bewezen dat dieren die goed slapen minder humeurig zijn, minder gedesoriënteerd & vooral een veel betere concentratie hebben. Alles bij elkaar zorgt dit voor een blijere kat en dus een blije baas!

Wanneer je een kitten of kleine huiskat hebt willen we je aanbevelen om een kattenmand met een lage rand te nemen. Zo kan je kleine vriend makkelijk in- en uitstappen. Heb je een grotere kat als een maine coon of Ragdoll? Dan is het van belang een mand van voldoende formaat te nemen zodat je kat comfortabel kan rusten. Heb je juist een angstige kat? Dan willen we je aanraden een mand te kiezen met een hogere rand, dit geeft je kat een extra veilig gevoel doordat hij of zij meer beschermt kan slapen. Houdt je kat van warmte? Dan kun je ook kiezen voor een radiatorhangmat, deze mand kun je aan de verwarming hangen. Dit bespaart ruimte en je kat vindt het heerlijk om zacht tegen de warme verwarming aan te kunnen liggen.

Zo creëer je de ideale slaapplaats voor je kat!

Stevige kwaliteit

Ranzijn Tuin & Dier biedt kattenmanden aan van stevige kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van comfortabele modellen en zachte stoffen. We bieden ondere manden of hangmatten aan van Karlie, Lief, Pet Products of ons Huismerk. Door ons eigen merk toe te voegen aan het assortiment verkopen wij voordelige manden van goede kwaliteit. Deze kattenmanden en kussens worden in opdracht van en onder beheer van onze inkopers speciaal voor ons geproduceerd en geïmporteerd. Zo kun je bij ons terecht voor een groot assortiment aan goedkope kattenmanden!

Ranzijn Tuin & Dier

Naast het ruime assortiment kattenmanden kan je bij Ranzijn Tuin & Dier ook terecht voor al je andere aankopen voor je kat! Wij hebben een uitgebreid assortiment met onder andere voer, krabpalen, kattenbakken en luiken. Heb je nog andere dieren of producten voor de tuin nodig? Ook dan is er voldoende keuze bij Ranzijn Tuin & Dier.