Mijn vestiging:

Amsterdam

Openingstijden
 • Maandag
  09.00 - 21.00
 • Dinsdag
  09.00 - 21.00
 • Woensdag
  09.00 - 21.00
 • Donderdag
  09.00 - 21.00
 • Vrijdag
  09.00 - 21.00
 • Zaterdag
  09.00 - 18.00
 • Zondag
  10.00 - 18.00
Adres: Spaklerweg 44c
1096 BA Amsterdam
Telefoon: 020-8944294
Plan je route naar deze vestiging

Over Amsterdam

Bij Ranzijn Amsterdam kun je terecht voor je gehele dierverzorging. Je vindt er een ruim assortiment dierverzorgingsproducten, dierenvoeding, een trimsalon en een uitgebreide kliniek. Ook kun je terecht voor leuke producten voor in je tuin, balkon of woonkamer. 

Folder Amsterdam
Dierenverwenbox
Dierenkliniek amsterdam

 

Winkel Amsterdam!

Bij Ranzijn tuin & dier kan je terecht voor alle benodigdheden voor je huisdier, maar ook voor leuke producten voor je tuin, balkon of in huis. De winkel in Amsterdam biedt een ruim en eigentijds assortiment voor tuin en dier. Wij bieden uitsluitend producten aan waar onze vakmensen zelf mee willen werken. Met vragen kan je terecht bij het vakkundig personeel in de winkel. Door grootschalige inkoop en efficiënt werken, zijn wij altijd voordelig. Kwalitatieve producten tegen een voordelig prijs. Dat garanderen we! Zo zijn vele producten voor tuin en dier altijd voordelig!

De Dierenkliniek voor alle huisdieren!

Ranzijn tuin & dier Amsterdam beschikt over een volwaardige dierenkliniek met gekwalificeerd personeel. Daarnaast vind je onder hetzelfde dak een trimsalon en een hondenwasstraat waar je huisdier voordelig getrimd en gewassen kan worden. Het is zelfs mogelijk om in de hondenwasstraat zelf je hond te wassen.  Bij Ranzijn Dierenarts Amsterdam kan je terecht voor goede en betaalbare zorg, ongeacht het moment waarop je langskomt met je huisdier. Voor kleine vragen of problemen kan je met je huisdier terecht op het inloopspreekuur. Anders kan je een afspraak maken door te bellen met 020-8944294.  

 

Zien we je snel in de winkel? 

Mijn naam is Linda Stoot en ik ben de bedrijfsleider van onze stadswinkel in het mooie Amsterdam. Samen met mijn team zorgen wij ervoor dat mens en dier een hoge kwaliteit, service en klantgemak ontvangen van al onze vakmensen. Doordat wij alle deskundigheid in huis hebben, kunnen wij je het juiste advies geven over alles wat je nodig hebt voor je hobby en huisdier. Kom snel eens langs in onze winkel en maak kennis met ons uitgebreide assortiment.