Mijn vestiging:

Ranzijn Dierenarts Amsterdam

  • Liefdevol afscheid

    Ranzijn Dierenuitvaart

 
   

De Ranzijn dierenarts is een volledig uitgeruste dierenartsenpraktijk met gekwalificeerd personeel. De praktijk beschikt over o.a. een operatiekamer, laboratorium, opnameruimte en echo- en röntgenapparatuur. Bij de Ranzijn Dierenarts hanteren wij ruime openingstijden en kan je terecht voor inentingen, preventief advies, operaties en onderzoek van honden en katten, maar ook knaagdieren, vogels en reptielen kunnen worden behandeld. 

Online een afspraak maken in Amsterdam 

Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak maken bij onze dierenartsenpraktijk in Amsterdam. Klik hieronder op de blauwe banner ‘Online een afspraak maken’ en kies een datum en tijdstip die voor jou het beste uitkomt.

  • Vaccinatie (Hond/Kat) – 15 min
  • Vaccinatie (Pup/Kitten) – 15 min
  • Nagels knippen – 10 min
  • Wondonderzoek na operatie – 15 min

Je kunt voor maximaal 3 dieren een afspraak maken. Hiervoor dien je voor elk huisdier apart een afspraak online in te plannen. Wil je graag meer dan 3 dieren aanmelden? Neem dan even contact op met de dierenartsenpraktijk van Amsterdam. Dit geldt ook wanneer je een afspraak wilt maken die niet tussen de keuzes staat of als je graag door een bepaalde dierenarts geholpen wilt worden.

Inloopspreekuur of afspraak

Het is mogelijk om op dinsdag en donderdag avond naar het inloopspreekuur te komen. Het is natuurlijk ten alle tijden mogelijk om een afspraak te maken. Tijdens het inloopspreekuur houdt de dierenarts korte consulten, dus hierin kan je kleine problemen ter sprake brengen. De dierenarts heeft per consult ongeveer 10 minuten de tijd.

Je bent welkom met maximaal 2 huisdieren per huishouden indien je met meerdere dieren en/of klachten bij de dierenarts wilt komen, dan is het noodzakelijk hiervoor een aparte afspraak te maken. De dierenarts kan dan de tijd nemen voor jou en je huisdier(en). Houd op het inloopspreekuur rekening met eventuele drukte. De wachttijden kunnen verschillen van geen tot soms 2,5 uur wachttijd. Voor zaken die geen spoed hebben, raden we je aan om een afspraak te maken en vol is vol.

Heeft u een afspraak of komt u op het inloopspreekuur, meld u zich dan altijd even aan bij de balie.

Bel de Ranzijn Dierenarts voor een afspraakBel voor een afspraak 020-8944294

Inlooptijden:

Op dinsdag en donderdag van 18.00 - 19.30 uur.
In het weekend van 13.00 - 15.00 uur. 

Op feestdagen die in het weekend vallen is er inloopspreekuur. Alle feestdagen die buiten het weekend vallen werken wij op afspraak.

Spoedkliniek

Buiten openingstijden kan je voor spoedgevallen terecht bij Stad & Land Dierenklinieken Amsterdam: Tom Scheursweg 102, 1067 MC Amsterdam, Telefoon 020-5854070.

Tarieven

Voor tarieven gelieve contact opnemen met de dierenarts.