anchor reviews
U plaatst een review over:VITALstyle VitaalVlees Blaasgruis 200gr
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving VITALstyle VitaalVlees Blaasgruis 200gr

VITALstyle (voorheen ECOstyle) BLAASGRUIS natvoer

Volledige dieetvoeding in blik voor de kat is samengesteld uit diverse ingrediënten, waarbij het vleesgehalte hoog is. Het vlees is van topkwaliteit en heeft een mooie structuur. BLAASGRUIS van VITALstyle (voorheen ECOstyle) in blik bevat een urineverzurende stof waardoor struvietkristallen en -stenen worden opgelost. Dit helpt om al aanwezig  blaasgruis (struviet) te verminderen. Daarbij bevat het vlees een laag gehalte aan magnesium, fosfor en eiwitten, hierdoor wordt het risico op vorming van nieuw blaasgruis verkleind. BLAASGRUIS van VITALstyle (voorheen ECOstyle) volledige dieetvoeding in blik is natuurlijk en geschikt voor alle rassen.

Verse ingrediënten

BLAASGRUIS volledige dieetvoeding in blik voor de kat is compleet samengesteld uit verse ingrediënten. De natuurlijke grondstoffen worden, na kwaliteitscontrole, snel verwerkt tot het eindproduct en ingeblikt. Pas daarna wordt het blikje verhit, om zo de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen, vitamines en mineralen te behouden. Mogelijke aanwezige bacteriën worden zo gedood en kunnen  het vlees niet aantasten.

Geen toevoegingsmiddelen

Het product bevat geen soja of gluten, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige aroma’s. Ook worden er geen suikers of zouten toegevoegd aan het vlees. BLAASGRUIS dieetvoeding in blik is een natuurlijk product, een heerlijke en gezonde verwennerij!<h3>Kruiden in BLAASGRUIS volledige dieetvoeding in blik

Kruiden kunnen iets bijdragen aan de gezondheid van mens en dier. BLAASGRUIS volledige dieetvoeding in blik is voor de kat bevat onder meer brandnetel en paardenbloem. Brandnetel ondersteunt actief de nieren en werkt bloedzuiverend. Paardenbloemwortel is goed voor de lever. Kruiden ondersteunen de gezondheid van de kat.

VITALstyle kattenvoeding

VITALstyle diervoeding ondersteunt en versterkt de natuurlijke processen van je huisdier. Voor VITALstyle een basisprincipe.

Waar je verder van uit kunt gaan: Alleen natuurlijke ingrediënten, natuurlijk en lekker, Ecologisch verantwoord (met respect voor natuurlijk evenwicht, Een brede samenstelling van veel verschillende dierlijke en plantaardige ingrediënten voor een optimale gezonde darmflora, spijsvertering en weerstand, (Wetenschappelijk) bewezen positief effect op de gezondheid van je huisdier, Voeding met een uitgekiend mengsel aan kruiden voor het behoud van een goede gezondheid, Voeding met kwalitatief hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten.

Duurzaam

De voeding is verpakt in blikjes van 200 gram. Blik heeft meerdere voordelen. Totdat het geopend wordt kan het buiten de koelkast bewaard worden, pas na opening is koeling noodzakelijk. Zo kan het vlees enkele dagen bewaard worden. Daarbij is blik volledig recyclebaar, dus een duurzaam materiaal.


Samenstelling

60% Vlees en dierlijke bijproducten (KIP en RUND), 32,4% bouillon, 3% rijst, 3% cranberry’s, 1% mineralen, 0,4% ZALMolie, 0,2 % kruiden waaronder brandnetel en paardenbloem.


Dosering

Gewicht kat, hoeveelheid BLAASGRUIS vleesvoeding:

<2 kg, tot 190 gram

2-3 kg, 190-240 gram

3-4 kg, 240-290 gram

4-5 kg, 290-330 gram

>5 kg,  >330 gram


Meer informatie
Artikelnummer 357102
Merk VITALstyle
Gewicht enkel 200 GR
Gewicht 0.2 kilogram
  • Geen kleur-, geur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen
  • Met speciale kruiden en prebiotica
  • Geen toegevoegde suikers en zouten

VITALstyle VitaalVlees Blaasgruis 200gr

Dit product is niet meer leverbaar. Bekijk via onderstaande link alle producten binnen deze categorie.
Bekijk alles in deze categorie
€ 1,99
Een minimaal bestelbedrag van € 25,- is vereist voordat je een bestelling kunt plaatsen.
Vaak samen gekocht

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150