anchor reviews
U plaatst een review over:VITALstyle Overgewicht 5kg
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving VITALstyle Overgewicht 5kg

VITALstyle (voorheen ECOstyle) OVERGEWICHT hondenbrokken

Stimuleert afvallen en geeft een verzadigd gevoel. Dit komt door de combinatie van een laag vetgehalte met een juist hoog gehalte aan ruwe celstof, waardoor deze voeding een laag energiegehalte heeft. De ruwe celstof, oftewel vezels, zijn voor een groot deel afkomstig uit de kruiden. Vezels zorgen voor een goede maag- en darmvulling, waardoor, ondanks dat de hond afvalt, hij geen hongergevoel heeft. Daarbij is er behoud van de spiermassa, dankzij de goed verteerbare eiwitten in de voeding. De hond verliest geleidelijk gewicht en wordt actiever.


Tips

Bewegen is voor een goede gezondheid van de hond erg belangrijk, het activeert de spijsvertering. De organen en klieren kunnen dan goed hun werk doen en de spijsvertering werkt zoals het moet. Voor het gewenste resultaat is hebt belangrijk de hond eerst niets anders te geven dan OVERGEWICHT hondenvoeding. Zorg dat er altijd vers drinkwater klaar staat voor uw hond. Goed voor het afvoeren van de afvalstoffen!

VITLstyle (voorheen ECOstyle) hondenvoeding

VITALstyle (voorheen ECOstyle) diervoeding ondersteunt en versterkt de natuurlijke processen van je hond. Voor VITALstyle een basisprincipe. Waar je verder van uit kunt gaan: Alleen natuurlijke ingrediënten, natuurlijk en lekker, Ecologisch verantwoord (met respect voor natuurlijk evenwicht), Een brede samenstelling van veel verschillende dierlijke en plantaardige ingrediënten voor een optimale gezonde darmflora, spijsvertering en weerstand, (Wetenschappelijk) bewezen positief effect op de gezondheid van je huisdier,  Voeding met een uitgekiend mengsel aan kruiden voor het behoud van een goede gezondheid, Voeding met kwalitatief hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten.

Samenstelling
Mix van RUND, varken, lam (gedroogd), tarwe, KIP (gedroogd), Maïs, cellulose, dierlijkeiwitextract (vetkanen), kruidenmix waaronder: Brandnetel 1.6%, Mariadistel 0.15%, Cichoreiwortel 0.3% en Duizendblad 0.2%, gerst, tarwegries, rijstzemelen, gehydrolyseerde KIPpenlever, gedroogde bietenpulp, , geëxtraheerde sojabonen (getoast), gedroogde appel, vis (gedroogd), johannesbrood, dierlijk vet (gevogelte), ZALMolie ( min. 0.5%)   


Dosering

Gewicht hond, hoeveelheid OVERGEWICHT per dag (1 kopje is ca. 60 gram OVERGEWICHT)

< 2 kg, <75 gram

2-5 kg, 75-150 gram

5-10 kg, 150-250 gram

10-20 kg, 250-420 gram

20-30 kg, 420-570 gram

30-40 kg, 570-700 gram

40-50 kg, 700-835 gram

50-60 kg, 835-955 gram

>60 kg, >955 gramMeer informatie
Artikelnummer 370999
Merk VITALstyle
Gewicht 5 kilogram
Gewicht enkel 5 KG
Levensfase hond Adult
  • Stimuleert afvallen, geleidelijk gewichtsverlies
  • Goede maag- en darmvulling, geen hongergevoel
  • Behoud van spiermassa

VITALstyle Overgewicht 5kg

€ 27,95

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150