Mijn vestiging:

Vijververlichting

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Vijververlichting

 In de zomermaanden zelfs na zonsondergang  of met de schemering nog kunnen genieten van je vijver. In de wintermaanden een warme gloed over je vijver en tuin creëren door je vissen en planten evengoed naar voren te laten komen. Je geeft je vijver net dat beetje extra door vijververlichting te plaatsen in en rond je vijver. Zo richt je je vijver in op basis van je eigen wensen. Daarmee kan gevarieerd worden in professionele vijververlichting tot kleinere verlichting voor boven of onder water. Laat iedereen daarmee extra genieten van jouw vijver, want een mooie verlichte vijver is de ideale sfeermaker voor in je tuin!

Soorten verlichting

Wij bieden allerlei soorten verlichting aan, zodat je jouw vijver precies in kan richting zoals je zelf wilt. Zo hebben wij halogeen lampen. Deze lampen hebben in tegenstelling tot gewone gloeilampen een hoog rendement. Ook onze LED lampen hebben een hoog rendement. Bovendien zijn zij duurzaam, verbruiken zij nauwelijks stroom en gaan zij lang mee. Onze UV lampen zijn tevens goed voor het onderhoud van jouw vijver. Plaats deze in het water en de lamp zorgt voor het doden van zweefalgen. Je vijver zal zo mooi helder blijven.

Extra functies van onze verlichting

Door ons ruime assortiment in verlichting kunnen wij je veel extra’s aanbieden. Wij hebben namelijk niet alleen gewone lampen, maar ook sproeiende lampen en lampen die van kleur veranderen. Zo kan je naast het effect van het licht je tuin nog een extra speciaal effect geven door deze extra’s in of rond jouw vijver te plaatsen.