Mijn vestiging:

Vijvermanden

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Vijvermanden

Een vijver is een mooie blikvanger in uw tuin. Door middel van waterplanten, decoraties en een aantal vissen brengt u er extra leven in. Echter heeft de vijver wel veel onderhoud nodig. Planten groeien snel en het water wordt snel viezig.

Het gebruik van vijvermanden

Door middel van vijvermanden kunt u het onderhoud van uw vijverplanten flink vergemakkelijken. De fijnmazige vijvermanden voorkomen dat de aarde door de vijver zwerft, hierdoor blijft het onderhoud van de vijver te overzien. Daarnaast zorgt de fijnmazige structuur ervoor dat de waterdoorlaatbaarheid richting de waterplanten groot is. Door een reeks van vijvermanden te plaatsen kunt u zelfs een soort van moeras creëren.

Kwaliteit van de vijvermanden

De vijvermanden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, de keuze is niet afhankelijk van wat het beste is voor de waterplant, maar de grootte van de vijver of uw persoonlijke voorkeur kan doen beslissen voor een bepaalde mand. Door de vijvermand te combineren met een vijvermanddoekje wordt het verspreiden van de vijveraarde nog meer tegen gehouden. De vijvermanden van Ranzijn tuin & dier zijn allen voorzien van een stevige bovenrand zodat grote waterplanten de mand niet gemakkelijk kunnen breken. Door deze stevigheid heeft u een duurzame vijvermand die jaren mee kan gaan.