Mijn vestiging:

Tuinsets

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Tuinsets

Met goed gezelschap zit je het lekkerst in de tuin. Een mooie en comfortabele tuinset is de perfecte aanvulling op jouw tuin. Een tuinset bestaat uit een tafel met daarbij horende stoelen. De combinatie van mooie stoelen en een robuuste, grote tuintafel geeft je tuin een prachtige uitstraling en is de perfecte plek om gezellig samen met vrienden of familie van een warme zomeravond te genieten. Of kies voor een romantisch houten setje. Plaats het setje op je vlonder of bijvoorbeeld in de voortuin en je zal merken dat het een echte blikvanger wordt.

Creëer je eigen favoriete plekje in de tuin

Beschik je niet over een grote tuin? Ook voor op je balkon zijn er leuke tuinsets verkrijgbaar. Deze sets bestaan vaak uit inklapbare stoelen en tafels. Hierdoor staan ze nooit in de weg en ruim je ze gemakkelijk op. Ga je voor een hoge tafel met comfortabele stoelen? Maak de tuinset dan af met bijbehorende tuinkussens of een prachtig tuinschilderij. Een ruim assortiment aan tuindecoratie vind je natuurlijk ook bij Ranzijn tuin & dier.

De mooiste tuinsets bestellen in onze webshop

De tuinsets van Ranzijn tuin & dier komen in alle soorten en maten. Voor iedere smaak is de perfecte set te vinden. Houd je van modern en comfortabel? Kies dan voor een strakke hoekbank met een hoge tafel. De tuinsets gemaakt van wicker zijn zeer duurzaam een perfect te onderhouden. Heb je liever iets fijners? Een bistrosetje geeft je tuin een klassieke uitstraling. Door het formaat past een bistrozetje goed op een terras of patio. Deze kleinere tuinsetjes zijn daarnaast zeer gemakkelijk op te bergen en te verplaatsen. Zit jouw perfecte tuinset er niet bij? Kijk dan bij de losse tuintafels en tuinstoelen en combineer zelf jouw ideale tuinset.