Mijn vestiging:

Partytenten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Partytenten

Een partytent biedt bescherming tegen de zon en kan in allerlei situaties van pas komen. Tijdens een barbecue, een tuinfeest of als je even in de schaduw wilt zitten met een boekje. Door een zijwand in de tent te plaatsen heb je ook geen last meer van de wind en zelfs bij regen zit je beschut. Een partytent is eenvoudig op te zetten en jarenlang te gebruiken mits hij goed opgeborgen wordt.

Onderhoud van partytenten

Voor het meeste plezier van uw partytent is een regelmatig onderhoud van groot belang. Op deze manier blijft de kwaliteit van het tentmateriaal langdurig goed. Wanneer u de tent weer gaat opvouwen en opbergen is het belangrijk dat het materiaal volledig droog is. Wanneer dit niet het geval is krijgen schimmels de kans om zich te ontwikkelen. Mocht schimmel toch zijn komen opzetten is een milde chlooroplossing voldoende om dit te verwijderen. Ander vuil op de tent kan worden verwijderd met groene zeep, de hogedrukreiniger of met buitendoekreinigier. Het beste is wel om deze schoonmaakoplossingen eerst op een klein stukje te proberen om verkleuring van de gehele tent te voorkomen.

Dé ideale partytent: Paviljoen Esperando

Het Esperando Paviljoen van SenS-Line is verkrijgbaar in de kleur antraciet en ecru. De tent is voorzien van een extra hoog dak gemaakt van gecoat polyester. Door deze coating wordt de partytent waterdicht. De zijkant van de partytent is af te sluiten met een zijwand. De zijwand biedt bescherming tegen wind en is voorzien van een raam.