Mijn vestiging:

Tuinbeelden

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Tuinbeelden

Zoek je een mooi tuinbeeld voor langs de vijver, op het terras of op een sokkel? Wij hebben een ruim assortiment tuinbeelden. Creëer een rustgevende sfeer in de tuin met een Boeddha beeld. Wil je liever meer dieren in de tuin? Dan heeft Ranzijn tuin & dier een ruim assortiment met levensechte dierenbeelden.

Boeddha tuinbeeld

Ranzijn tuin & dier heeft verschillende soorten Boeddha beelden. Ga voor de klassieke houding: mediterend, met één hand in zijn schoot en de andere hand ter hoogte van de borst met de handpalm naar buiten gekeerd. Met dit handgebaar symboliseert deze Boeddha gerechtigheid. Je kan ook kiezen voor de Tian Tan Boeddha. Het beeld is gemaakt na het voorbeeld van de Tian Tan, Tempel van de Hemel in Peking. Het beeld heeft één hand open op schoot. De andere hand staat omhoog met de handpalm naar buiten.

De beelden van Nnice zijn gemaakt van fiberclay. Dit is een combinatie van glasvezel en klei. De klei geeft de boeddha een bijzondere, klassieke uitstraling in mooi grijs. De glasvezels zorgen voor extra stevigheid en structuur. Fiberclay is licht van gewicht, maar kan niet tegen extreme vorst. Zorg er daarom voor dat het beeld met vorst binnen staat.

Dierenbeelden

Als je van dieren houdt, is niets zo leuk als de levensechte tuinbeelden van Nnice. Wat dacht je van een struisvogel, een gorilla of een schaap? De tuinbeelden hebben een realistisch design en zijn gemaakt van polyresin. Dit is een sterk materiaal wat gemaakt wordt van natuursteen en kunststofhars. Hierdoor is het beeld uitermate geschikt om in de tuin te plaatsen. Het materiaal is licht van gewicht en regen- en vorstbestendig.