anchor reviews
U plaatst een review over:Krabpaal Napels 174cm
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Krabpaal Napels 174cm

De Krabpaal Napels 174cm (2Do) is een grote krabpaal die uitermate geschikt is voor groot vermaak voor je kat. De krabpaal heeft 5 plateaus op verschillende hoogtes waar je kat op kan zitten. Zo heeft je kat zijn of haar eigen uitkijkpunt. Het bovenste plateau is een mandje met een zacht kussentje. Het kussentje is afneembaar en daardoor eenvoudig te wassen. Het bijna onderste plateau bestaat uit een huisje. Zo kan je kat erop zitten maar ook lekker slapen in het huisje. De rustplekken zijn gemaakt van een zachte, grijze pluche voering.

In het midden bevinden zich nog 2 plateaus en onderdaan de laatste. De onderste werkt tevens als opstap voor het huisje. De krabpaal is verder bekleed met sisal zodat je kat zich volledig kan uitleven met zijn of haar nagels. Katten wrijven hun nagels langs stevig materiaal, dit zorgt ervoor dat de afgesleten buitenste laag van de nagel loslaat en de onderliggende scherpe nagel tevoorschijn komt. Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels.

Afmetingen

De krabpaal heeft de afmetingen van 60cm x 60cm x 174cm. Het mandje heeft een afmeting van 40cm x 35cm x 15cm. De bodemplaat heeft een dikte van 4cm en zorgt voor grote stabiliteit van de krabpaal.

Deze krabpaal valt in onze klasse 'Grote krabpaal (>150cm)'. De krabpalen vallen in de klasse 'Grote maat' waardoor ze voor alle katten geschikt zijn. Deze krabpalen zijn uitgebreider dan de krabpalen in onze lagere categorieën. Daarnaast hebben de meeste grotere krabpalen een lager zwaartepunt waardoor deze stabieler zijn voor grotere katten, bijvoorbeeld Maine Coons & Ragdolls.  Deze krabpalen zijn geschikt voor huishoudens met meerdere katten en/of grotere kattenrassen.
Bekijk ook onze kleine & middelgrote krabpalen!

Ons eigen merk
Wij zijn trots op de krabpalen van ons eigen merk Ranzijn Tuin & Dier. Deze krabpalen worden in opdracht van en onder beheer van onze inkopers speciaal voor ons geproduceerd en geïmporteerd. De krabpalen zijn vernoemd naar verschillende grote Europese steden.

Montage
De krabpaal is gemakkelijk zelf te monteren, zodat je kat er snel van kan genieten.

Reinigen

Het bovenste mandje heeft een kussentje met klittenband. Dit maakt dat het kussentje makkelijk te verwijderen is en te reinigen in de handwas.

Mocht je de krabpaal willen reinigen is het aan te raden om met de stofzuiger langs de krabpaal te gaan. Dit zal de meeste haren doen verdwijnen.
Om diepere bacteriën te verwijderen is het mogelijk om de krabpaal met een stoomreiniger te behandelen. Ook kan de krabpaal behandeld worden met een mild schoonmaakmiddel, zorg altijd dat er geen schadelijke stoffen in het schoonmaakmiddel zitten.
Mocht je kat last hebben van vlooien, dan is het noodzakelijk om de krabpaal ook te behandelen. Dit om verdere verspreiding te voorkomen. De krabpaal kan behandeld worden met een speciale vlooienspray.

Bezorgen

Onze grotere krabpalen worden bezorgd door de koeriersdienst. Dit betekent dat de levering iets langer in beslag neemt dan de gebruikelijke levertijden. Na bestelling duurt het 3 tot 4 werkdagen voordat de krabpaal bij het door jou gekozen adres geleverd wordt.

Meer informatie
Artikelnummer 399782
Merk AK for pets
Kleur Grijs
Maat van de krabpaal Groot (Vanaf 150cm)
  • Afgewerkt met zacht pluche
  • Beschikt over 5 plateaus
  • Extra stevige & robuuste krabpaal

Krabpaal Napels 174cm

€ 219,00

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150