anchor reviews
U plaatst een review over:Krabpaal Bordeaux 86cm
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Krabpaal Bordeaux 86cm

De Krabpaal Bordeaux 86cm is een compacte krabpaal die uitermate geschikt is voor groot vermaak voor je kat. De krabpaal heeft 2 plateaus op verschillende hoogtes waar je kat op kan zitten. Zo heeft je kat zijn of haar eigen uitkijkpunt. Het bovenste plateau is een mandje met een zacht kussentje. Het kussentje is afneembaar en daardoor eenvoudig te wassen. Het onderste plateau beschikt over een huisje. Zo kan je kat erop zitten maar ook lekker slapen in het huisje. Het huisje onderaan de krabpaal maakt dat het zwaartepunt van de krabpaal laag zit, dit maakt te paal extra stabiel.

De rustplekken zijn gemaakt van een zachte, grijze pluche voering. De krabpaal is verder bekleed met sisal zodat je kat zich volledig kan uitleven met zijn of haar nagels. Katten wrijven hun nagels langs stevig materiaal, dit zorgt ervoor dat de afgesleten buitenste laag van de nagel loslaat en de onderliggende scherpe nagel tevoorschijn komt. Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels.
Afmetingen

De krabpaal heeft een afmetingen 76cm x 45cm x 86cm hoog.

Het bovenste mandje heeft een afmeting van 60cm x 45cm x 12cm. De bodemplaat heeft een dikte van 4cm en zorgt voor grote stabiliteit van de krabpaal.

Deze krabpaal valt in onze klasse 'kleine krabpaal (<100cm). Dit maakt dat de krabpaal makkelijk te plaatsen is in huis. Deze krabpalen zijn geschikt voor huishoudens met 1 of 2 katten van gemiddelde maat. Voor huishoudens met meer katten of grotere katten is het raadzaam om voor een grotere krabpaal te kiezen.

Bekijk hier onze middelgrote & grote krabpalen!

Ons eigen merk
Wij zijn trots op de krabpalen van ons eigen merk Ranzijn Tuin & Dier. Deze krabpalen worden in opdracht van en onder beheer van onze inkopers speciaal voor ons geproduceerd en geïmporteerd. De krabpalen zijn vernoemd naar verschillende grote Europese steden.
Montage
De krabpaal is gemakkelijk zelf te monteren, zodat je kat er snel van kan genieten.

Reinigen
Het mandje zit vast met klittenband, dat maakt dat hij eenvoudig te reinigen is. Het is mogelijk om deze te wassen door middel van een handwas.
Mocht je de krabpaal willen reinigen is het aan te raden om met de stofzuiger langs de krabpaal te gaan. Dit zal de meeste haren doen verdwijnen.
Om diepere bacteriën te verwijderen is het mogelijk om de krabpaal met een stoomreiniger te behandelen. Ook kan de krabpaal behandeld worden met een mild schoonmaakmiddel, zorg altijd dat er geen schadelijke stoffen in het schoonmaakmiddel zitten.

Mocht je kat last hebben van vlooien, dan is het noodzakelijk om de krabpaal ook te behandelen. Dit om verdere verspreiding te voorkomen. De krabpaal kan behandeld worden met een speciale vlooienspray.

Bezorgen

Deze krabpaal wordt verzonden met de koeriersdienst, waardoor de levering een paar dagen extra in beslag neemt.


Meer informatie
Artikelnummer 399784
Merk AK for pets
Kleur Grijs
Maat van de krabpaal Klein (Tot 100cm)
  • Afgewerkt met zacht pluche
  • Beschikt over 2 plateaus
  • Compacte & extra stevige krabpaal

Krabpaal Bordeaux 86cm

€ 169,00

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150