Mijn vestiging:

Heb jij je potgrond voor komend voorjaar al? Het eigen huismerk van Ranzijn tuin & dier potgrond, bemeste tuinaarde en compost van Ranzijn tuin & dier zijn nu voor het hele seizoen vast verlaagd*. Deze zijn zowel in de winkels van Ranzijn tuin & dier als online in de webshop verkrijgbaar. Kom naar één van onze winkels en profiteer van het voordeel!

 Assortiment Ranzijn tuin & dier

Ranzijn bemeste tuinaarde 30L :

Bemeste tuinaarde is geschikt voor de verbetering van de bodemstructuur, ophogen en egaliseren van je tuin of border. Zet de planten nooit rechtstreeks in de bemeste tuinaarde, maar vermeng dit met de grond die er al ligt of strooi er potgrond doorheen.     

Ranzijn potgrond universeel 40L :

Deze potgrond kan je eigenlijk voor heel veel doeleinden gebruiken; voor het planten van je kamer-, balkon-, terras- en tuinplanten, maar ook voor het planten van bomen en struiken. Deze potgrond is gemaakt op basis van tuinturf, turfstrooisel, groencompost, kalk en meststoffen en zal 6 tot 8 weken je planten van voeding voorzien. De universele potgrond is water opneembaar zodat er een ideale vochtbalans ontstaat voor de planten.

Ranzijn compost 30L

Ranzijn compost is een voedingsrijke bodemverbeteraar. De compost van Ranzijn is 100% natuurlijk en activeert het bodemleven. Compost kan je gebruiken voor het verbeteren en bemesten van je tuin, gazon, border of moestuin en levert ook nog voedingsstoffen op voor je planten. Gebruik 2 keer per jaar voor een goede bodem. Deze compost is gemaakt op basis van gemengd organisch bodem verbeterend middel op basis van fijn gezeefde compost en tuinturf.

Keurmerk goede grond

Ranzijn tuin & dier verkoopt alleen producten waarmee we zelf zouden willen werken. De universele potgrond, bemeste tuinaarde en compost is beoordeeld en gekeurd met het logo Keurmerk Goede Grond door vakmensen. Zij weten dankzij hun jarenlange ervaring waar de producten aan moeten voldoen. Het logo Keurmerk Goede Grond houdt in dat het product een hoge kwaliteit heeft dat op meerdere manieren gecontroleerd is. Om dit keurmerk te behouden moet het product eerst wel aan strenge eisen voldoen.