Mijn vestiging:

Aquariumdecoratie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Aquariumdecoraties en versieringen

Een mooi aquarium is een aanwinst voor uw woonkamer. Vissen in zuiver belicht water met mooie accessoires zoals planten, beeldjes, steentjes of verschillende soorten grind kunnen uw aquarium omtoveren tot een echte blikvanger.

 Onderhoud van de planten

Om voor een juiste zuurstofbalans te zorgen in uw aquarium is de onderhoud van de planten van groot belang. Uiteraard geven échte planten de optimale zuurstof af, de nepplanten zijn er puur ter decoratie. Om een levendig aquarium te behouden is het noodzakelijk dat de planten in proporties blijven. Het knippen van de planten kunt u wekelijks doen.

 Vullen met aquariumdecoraties

Veel kleur in het aquarium brengt afwisseling in de aanwezige donkere groene kleur van het aquarium. Naast dat grind en steentjes niet alleen voor kleur zorgen heeft het ook toevoegingen in het belang van uw vissen. Bij bodembedekking kunt u kiezen voor zand, kiezelsteentjes of gekleurde steentjes. Aquariumgrind is een mooi, natuurlijk siergrind. Het biedt bijvoorbeeld een optimale waterkwaliteit en een goede voedingsbodem bij het neerzetten van aquariumplanten. Daarnaast biedt Ranzijn tuin & dier ook nog een tal aan ornamenten, om zo uw aquarium tot een ware aanschouwing te maken. Kies bijvoorbeeld voor de zeesterren, schatkisten of grappige beeldjes van de tekenfilms Nemo en Spongebob. Hiermee is uw aquariumdecoratie compleet!