Mijn vestiging:

Caviavoer

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Caviavoer

Cavia’s zijn populaire knaagdieren om te houden. Het is belangrijk om het juiste voer te geven aan jouw cavia voor een gezond cavialeven. Ranzijn tuin & dier heeft een ruim assortiment met caviavoer. Cavia’s maken zelf geen vitamine C aan, daarom is het belangrijk om naast hooi ook voldoende droogvoer, groenvoer en fruit te voeren.

Soorten caviavoer

Ranzijn tuin & dier verkoopt verschillende soorten caviavoer. Supreme Science Selective Guinea Pig is een complete en evenwichtige voeding voor cavia’s van alle leeftijden. Door een unieke mix van kruiden ontstaat er een goede spijsvertering, wordt een opgeblazen gevoel voorkomen en is het ook goed voor de werking van de blaas. Een voordelig maar kwalitatief goed product is het caviavoer van Ranzijn tuin & dier. Het gemengde caviavoer is rijk aan vitamine C voor een optimale conditie en alfalfa voor een gezonde darmflora. Alle caviavoeding van Hope Farms bevat een ruime hoeveelheid vitamine C. Daarnaast is het voer 100% natuurlijk en worden er geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd.

Cavia’s kunnen naar behoefte gevoerd worden, ze stoppen namelijk met eten als ze genoeg hebben. Geef naast caviavoer ook hooi, groente en fruit. Hooi stimuleert namelijk de werking van de darmen en het slijten van de tanden en kiezen. Ook snacks lust een cavia natuurlijk graag, maar geef deze niet te veel of te vaak om gezondheidsproblemen zoals diabetes en overgewicht te voorkomen.