Mijn vestiging:

Honden uitlaten

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Uitlaten van de hond

Honden zijn populaire huisdieren. Deze viervoeters moeten regelmatig worden uitgelaten. Als hondenbezitter ben je wettelijk verplicht tot het bij je hebben van zakjes tijdens een wandeling met de hond. Neem daarom tijdens het uitlaten altijd hondenpoepzakjes mee. Zo voorkom je een boete, maar ook dat andere mensen ongewild in de uitwerpselen van jouw hond stappen. Bovendien zorg je door het opruimen van de uitwerpselen voor een schoon en hygiënisch straatbeeld. In de avond maak je meestal het laatste rondje met de hond. Het is daarom belangrijk dat jij en jouw hond ’s avonds goed zichtbaar zijn, zodat weggebruikers hier tijdig op kunnen reageren. Neem bijvoorbeeld een reflecterende hondenhalsband, een tuigje of bevestig losse veiligheidslichtjes aan de halsband.

Ruim assortiment poepzakjes en verlichting

Ranzijn tuin & dier heeft een ruim assortiment met poepzakjes en verlichting voor de hond. Poepzakjes kan je tijdens het uitlaten in de zak van je jas bewaren, maar er zijn ook speciale poepzakhouders. Deze houders kan je eenvoudig bevestigen aan de looplijn en zit zo niet in de weg. De Ecoline poepzakjesvan Pet Products zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. De zakjes bestaan voor 50% uit zetmeel en daardoor sneller afbreekbaar. De poepzakjes zijn verkrijgbaar in een verpakking van 6 rollen met elk 10 zakjes. Geschikt voor in de poepzakhouders van Pet Products.

Om jouw hond extra te laten opvallen in het donker kan je kiezen voor reflecterende veiligheidsvestjes. Het veiligheidsvest van Safety Gear heeft een sterk reflecterend vermogen. Er zijn er ook halsbanden met LED verlichting. Deze halsband zorgt ervoor dat jouw hond tot 300 meter zichtbaar is in het donker. Ranzijn tuin & dier heeft diverse veiligheidslampjes in het assortiment. Deze lampjes kan je bevestigen aan de halsband of het tuigje van de hond. Er zijn knipperde lampjes of lampjes die constant branden.