Mijn vestiging:

Ranzijn Dierenarts Sneek

 
   

De Ranzijn dierenarts is een volledig uitgeruste dierenartsenpraktijk met gekwalificeerd personeel. De praktijk beschikt over o.a. een operatiekamer, laboratorium, opnameruimte en echo- en röntgenapparatuur. Bij de Ranzijn Dierenarts hanteren wij ruime openingstijden en kan je terecht voor inentingen, preventief advies, operaties en onderzoek van honden en katten, maar ook knaagdieren, vogels en reptielen kunnen worden behandeld.

Online een afspraak maken in Sneek 

Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak maken bij onze dierenartsenpraktijk in Sneek. Klik hieronder op de blauwe banner ‘Online een afspraak maken’ en kies een datum en tijdstip die voor jou het beste uitkomt.

  • Vaccinatie (Hond/Kat) – 15 min
  • Vaccinatie (Pup/Kitten) – 15 min
  • Nagels knippen – 10 min
  • Wondonderzoek na operatie – 15 min

Je kunt voor maximaal 3 dieren een afspraak maken. Hiervoor dien je voor elk huisdier apart een afspraak online in te plannen. Wil je graag meer dan 3 dieren aanmelden? Neem dan even contact op met de dierenartsenpraktijk van Sneek. Dit geldt ook wanneer je een afspraak wilt maken die niet tussen de keuzes staat of als je graag door een bepaalde dierenarts geholpen wilt worden.

Op feestdagen die in het weekend vallen is er geen inloopspreekuur. Alle feestdagen die buiten het weekend vallen werken wij op afspraak.

Afspraak

Van maandag tot en met vrijdag kan je een afspraak maken bij de dierenarts. Neem hiervoor telefonisch contact op met de dierenkliniek.

In het weekend is er geen dierenarts aanwezig. De dierenartsassistent is wel telefonisch bereikbaar voor vragen. Ook kun je in het weekend recepten ophalen of voeding aanschaffen. 

Als je met meerdere dieren en/of klachten bij de dierenarts wilt komen, dan is het noodzakelijk hiervoor een aparte afspraak te maken. Een afspraak kan telefonisch of bij de dierenartsbalie gemaakt worden.

Heeft u een afspraak of komt u op het inloopspreekuur, meld u zich dan altijd even aan bij de balie.

Bel de Ranzijn Dierenarts voor een afspraakBel voor een afspraak 0515-423474

Spoedkliniek

Buiten openingstijden kan je voor spoedgevallen terecht bij Spoedkliniek Dierenkliniek de Waterpoort, Kleine Palen 13, 8601 AB Sneek. Telefoon 0515-412427.

Tarieven

Voor tarieven gelieve contact opnemen met de dierenarts.