22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De kattenbak is een belangrijke aankoop wanneer je een kat gaat aanschaffen. Vooral wanneer je een huiskat hebt die zijn behoefte altijd op het kattentoilet doet. Ook katten die regelmatig buiten komen maken graag gebruik van een kattenbak bijvoorbeeld wanneer het erg slecht weer is of ‘s nachts. Je kan een bak met of zonder deksel nemen, afhankelijk van de leeftijd en het type kat. Het is belangrijk dat je het kattentoilet op een rustige plek zet en altijd goed schoon houdt.

Soorten kattenbakken

Kattenbakken zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Sommige katten vinden het fijn om zich terug te trekken en andere katten willen graag om zich heen kijken. Daarnaast is het belangrijk dat de kat genoeg ruimte heeft op de kattenbak om zich om te draaien. Jonge katjes moeten nog veel leren, ook hoe een kattenbak werkt, daarom zijn er speciale kattenbakken voor kittens.

Natuurlijk moet de kattenbak gevuld worden met kattenbakvulling. Net zoals kattenbakken zijn er diverse soorten kattenbakvulling. Je kan hierbij kiezen tussen klontvormend en niet klontvormend. Ben je op zoek naar een natuurlijke kattenbakvulling? Linda hout kattenbakvulling is gemaakt van natuurlijke houtkorrels en is zeer geur- en vochtabsorberend.