Ranzijn tuin & dier - Rotterdam

  • Ranzijn Rotterdam
  • Vierhavensstraat 91
  • 3029 BB
010-7920080

Faciliteiten
  • Hondenwasstraat
  • Trimsalon
  • Dierenartspraktijk

Over Ranzijn Rotterdam

Sinds 12 april 2017 is onze winkel bij de Bigshops Dakpark in Rotterdam geopend! Bij Ranzijn Rotterdam kun je terecht voor je gehele dierverzorging. Je vindt er een ruim assortiment dierverzorgingsproducten, dierenvoeding, een trimsalon en een uitgebreide kliniek. Ook kun je terecht voor leuke producten voor in je tuin, balkon of woonkamer. 

Hallo Rotterdamse baasjes en tuinliefhebbers!

Bij Ranzijn tuin & dier kan je terecht voor alle benodigdheden voor je huisdier, maar ook voor leuke producten voor je tuin, balkon of in huis. De winkel in Rotterdam biedt een ruim en eigentijds assortiment voor tuin en dier. Wij bieden uitsluitend producten aan waar onze vakmensen zelf mee willen werken. Met vragen kan je terecht bij het vakkundig personeel in de winkel. Door grootschalige inkoop en efficiënt werken, zijn wij altijd voordelig. Kwalitatieve producten tegen een voordelig prijs. Dat garanderen we! Zo zijn vele producten voor tuin en dier altijd voordelig!

De Dierenkliniek voor alle huisdieren!

Ranzijn tuin & dier Rotterdam beschikt over een volwaardige dierenkliniek met gekwalificeerd personeel. Daarnaast vind je onder hetzelfde dak een trimsalon en een hondenwasstraat waar je huisdier voordelig getrimd en gewassen kan worden. Het is zelfs mogelijk om in de hondenwasstraat zelf je hond te wassen.  Bij Ranzijn Dierenarts Rotterdam kan je terecht voor goede en betaalbare zorg, ongeacht het moment waarop je langskomt met je huisdier. Voor kleine vragen of problemen kan je met je huisdier terecht op het inloopspreekuur. Anders kan je een afspraak maken door te bellen met 010-7920080.  

Zien we je snel in de winkel? 

Mijn naam is Stefan Biesma en ik ben bedrijfsleidster van onze mooie vestiging in Rotterdam. Samen met een enthousiast team van vakmensen staan wij klaar om al je vragen te beantwoorden en een goed advies te geven. Hopelijk zien we je snel in Rotterdam!

Contact

Je kunt ons telefonisch bereiken via 010-7920080 of stuur een berichtje via ons contactformulier.