Ranzijn tuin & dier - Nieuw-Vennep

  • Ranzijn Nieuw-Vennep
  • IJweg 1336
  • 2152 NA
0252-673547

Faciliteiten
  • Hondenwasstraat
  • Trimsalon
  • Dierenartspraktijk

Over Ranzijn Nieuw-Vennep

Ranzijn tuin & dier Nieuw-Vennep heeft naast een dier- en tuinafdeling ook een dierenartspraktijk, trimsalon en hondenwasstraat.

Winkel Nieuw-Vennep!

Bij Ranzijn tuin & dier kan je terecht voor alle benodigdheden voor je huisdier, maar ook voor leuke producten voor je tuin, balkon of in huis. De winkel in Nieuw-Vennep biedt een ruim en eigentijds assortiment voor tuin en dier. Wij bieden uitsluitend producten aan waar onze vakmensen zelf mee willen werken. Met vragen kan je terecht bij het vakkundig personeel in de winkel. Door grootschalige inkoop en efficiënt werken, zijn wij altijd voordelig. Kwalitatieve producten tegen een voordelig prijs. Dat garanderen we! Zo zijn vele producten voor tuin en dier altijd voordelig!

De Dierenkliniek voor alle huisdieren!

Ranzijn tuin & dier Nieuw-Vennep beschikt over een volwaardige dierenkliniek met gekwalificeerd personeel. Daarnaast vind je onder hetzelfde dak een trimsalon en een hondenwasstraat waar je huisdier voordelig getrimd en gewassen kan worden. Het is zelfs mogelijk om in de hondenwasstraat zelf je hond te wassen.  Bij Ranzijn Dierenarts Nieuw-Vennep kan je terecht voor goede en betaalbare zorg, ongeacht het moment waarop je langskomt met je huisdier. Voor kleine vragen of problemen kan je met je huisdier terecht op het inloopspreekuur. Anders kan je een afspraak maken door te bellen met 0252-673547.  

Zien we je snel in de winkel? 

Goedendag, mijn naam is Jeffrey Ooyevaar en ik heet je van harte welkom in ons tuin- en diercentrum. In onze winkel vind je een groot assortiment planten, tuin- en dierbenodigdheden. Onze vakmensen helpen je graag met raad en daad. Kwaliteit, voordeel, vakmanschap en klantgemak staat bij ons centraal. Ik hoop je snel te mogen begroeten.

Contact

Je kunt ons telefonisch bereiken via 0252-673547 of stuur een berichtje via ons contactformulier.