10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kussen Toscane Panama
  Madison Kussen Toscane Panama
  Vanaf € 11,95
  Maak je keuze
 2. Kussen Sage Groen
  Ranzijn Kussen Sage Groen Beschikbaar per 2 stuks
  € 11,95

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stoelkussens

Een mooie tuinstoel aangeschaft, maar mist het nog wat aankleding? Kies dan voor een mooi stoelkussen. Hiermee creëer je op een eenvoudige manier net wat extra sfeer in je tuin. Naast decoratie heeft een stoelkussen natuurlijk ook een functionele functie, het ondersteunt de rug en geeft net dat beetje extra steun. 

Stoelkussens bestellen bij Ranzijn tuin & dier

Stoelkussens zijn bij Ranzijn tuin & dier verkrijgbaar in diverse formaten, kleuren en prints. Zo kun je op een voordelige manier je tuin omtoveren tot jouw eigen paradijs. Naast de keuze voor een formaat, kleur en print. Veel stoelkussentjes zijn gemaakt van polyester en afgewerkt met een teflon laag. Hierdoor is het kussentje waterdicht en gemakkelijk met een doekje te reinigen.

Onderhoud

Het is belangrijk om de stoelkussens goed te onderhouden. Zo gaan ze langer mee en behouden ze langer een mooie kleur en textuur. Als je kiest voor een waterdicht kussen, dan heeft deze vaak een teflonlaag. Deze kussens kun je afnemen met een doekje, maar kun je ook gewoon in de wasmachine doen. Door de speciale laag droogt hij snel en is hij ook nog een strijkvrij. Heb je niet gekozen voor een waterdichte versie? Reinig het kussen dan zoals is aangegeven op het label.