Ranzijn Dierenarts Alkmaar

Maatregelen en aanpassingen in onze Dierenartspraktijk vanwege het Corona virus

Vanwege de snelle ontwikkelingen omtrent het coronavirus willen we u graag op de hoogte brengen van de maatregelen die we vanaf heden treffen in de Dierenarts praktijk van Ranzijn. klik hier om onze maatregelen te bekijken.

De Ranzijn dierenarts is een volledig uitgeruste dierenartsenpraktijk met gekwalificeerd personeel. De praktijk beschikt over o.a. een operatiekamer, laboratorium, opnameruimte en echo- en röntgenapparatuur. Bij de Ranzijn Dierenarts hanteren wij ruime openingstijden en kan je terecht voor inentingen, preventief advies, operaties en onderzoek van honden en katten, maar ook knaagdieren, vogels en reptielen kunnen worden behandeld.

Openingstijden

Maandag 09.00 - 21.00 uur 
Dinsdag 09.00 - 21.00 uur 
Woensdag 09.00 - 21.00 uur
Donderdag 09.00 - 21.00 uur
Vrijdag  09.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 - 18.00 uur
Zondag 10.00 - 18.00 uur

Spoedkliniek

Buiten openingstijden kan je voor spoedgevallen terecht bij Dierenkliniek 't Ossehoofd te Heerhugowaard: Berckheidelaan 8, 1701 VG Heerhugowaard, Telefoon 072-5744959 of Hugo Spoed-en Verwijskliniek, De Heining 10, 1161 PA Zwanenburg, Telefoon 020 308 07 50

Online een afspraak maken in Alkmaar 

Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak maken bij onze dierenartsenpraktijk in Alkmaar. Klik hieronder op de blauwe banner ‘Online een afspraak maken’ en kies een datum en tijdstip die voor jou het beste uitkomt.

Je dient voor elk huisdier apart een afspraak online in te plannen. Er kunnen dus niet meerdere dieren in één afspraak behandeld worden. Je kunt voor maximaal drie huisdieren een afspraak maken. Wil je meer huisdieren inplannen of wil je een afspraak maken die niet tussen de keuzes staat? Neem dan even contact op met de dierenartsenpraktijk van Alkmaar, Ook wanneer je door een specifieke dierenarts geholpen wilt worden, is het raadzaam om even contact op te nemen met onze praktijk.

  • Vaccinatie (Hond/Kat) – 15 min
  • Vaccinatie (Pup/Kitten) – 15 min
  • Nagels knippen – 10 min
  • Wondonderzoek na operatie – 15 min

Inloopspreekuur of afspraak

Het is mogelijk om op dinsdag en donderdag avond naar het inloopspreekuur te komen. Het is natuurlijk ten alle tijden mogelijk om een afspraak te maken. Tijdens het inloopspreekuur houdt de dierenarts korte consulten, dus hierin kan je kleine problemen ter sprake brengen. De dierenarts heeft per consult ongeveer 10 minuten de tijd.

Je bent welkom met maximaal 2 huisdieren per huishouden indien je met meerdere dieren en/of klachten bij de dierenarts wilt komen, dan is het noodzakelijk hiervoor een aparte afspraak te maken. De dierenarts kan dan de tijd nemen voor jou en je huisdier(en). Houd op het inloopspreekuur rekening met eventuele drukte. De wachttijden kunnen verschillen van geen tot soms 2,5 uur wachttijd. Voor zaken die geen spoed hebben, raden we je aan om een afspraak te maken en vol is vol.

Heeft u een afspraak of komt u op het inloopspreekuur, meld u zich dan altijd even aan bij de balie.

Bel voor een afspraak 072-5402176

Bij verhindering graag 24 uur van tevoren telefonisch of per mail uw afspraak verplaatsen of annuleren. Anders zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.

Inlooptijden:

*het inloopspreekuur is vanwege het coronavirus komen te vervallen.

Op dinsdag en donderdag van 18.00 - 19.30 uur.
In het weekend van 13.00 - 15.00 uur.

 

Tarieven

Bekijk hier onze tarieven.

Nieuwe pup in huis? Meld je aan voor een gratis puppyconsult!

Voor al je puppy vragen

Wij zouden jullie graag willen bijstaan met advies en begeleiding tijdens deze leuke maar ook lastige periode.  Het is heel normaal dat jullie vragen hebben over jullie nieuwe huisgenootje. Zelfs al voordat deze in huis is!

Riempjes, tuigjes, lijnen, voerbakken, mandjes.. allemaal mooi maar wat is er nu geschikt voor jullie pup? 

Wij helpen graag! Zindelijk maken, bench training, handen bijten, hoeveel mag hij wandelen, tandjes, mijn pup en de kinderen, allemaal onderwerpen die wij graag met jullie bespreken tijdens een puppy consult. 

Vraag hier een puppyconsult aan.

Graag informeren we u over onze bezetting en tarieven tijdens feestdagen.

  • Wij werken alleen op afspraak. Neem altijd eerst telefonisch contact op. Of een patiënt op afspraak kan komen, word per situatie door onze medewerkers beoordeeld.
  • Onze servicebalie is geopend tijdens de winkel openingstijden voor productaankoop en herhaalrecepten.
  • Tijdens de feestdagen hanteren we een toeslag van € 25 per 15 minuten.
  • Heeft u een spoedsituatie buiten openingstijden? zie hieronder vermeld bij welke spoedkliniek u terecht kunt.
Categories: Dierenarts