anchor reviews
U plaatst een review over:Krabpaal Montreal Beige 141cm
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Krabpaal Montreal Beige 141cm

Krabpaal Montreal Beige 141cm is een compacte krabpaal met veel mogelijkheden tot vermaak voor je kat. De krabpaal beschikt over 4 verdiepen. Zo heeft de krabpaal 3 plateaus om op te spelen of uit te rusten. Op het 2de plateau bevindt zich een huisje waar je kat zich in kan verstoppen of slapen. Je kat kan via een krabplank naar de 2de verdieping.

De randen, plateaus en het huisje zijn afgewerkt met zachte pluche voor extra comfort voor je kat. De palen en de krabplank zijn afgewerkt met sisal. Dit maakt de paal & plank zeer geschikt voor je kat om zijn of haar nagels in te zetten en te scherpen. Katten wrijven hun nagels langs stevig materiaal, dit zorgt ervoor dat de afgesleten buitenste laag van de nagel loslaat en de onderliggende scherpe nagel tevoorschijn komt. De 3de en 4de verdieping beschikken over een speelballetje aan een touwtje. Dit zorgt dat je kat een uitdaging heeft en motiveert je kat om te spelen.

Afmetingen

De krabpaal heeft een hoogte van 141cm. Deze krabpaal valt in onze klasse 'Middelgrote krabpaal' (100cm - 150cm). Deze krabpalen vallen in de gemiddelde maat waardoor ze voor vele katten van verschillende maten geschikt zijn. De krabpalen zijn vaak iets uitgebreider dan de krabpalen in onze kleinere klasse. Deze krabpalen zijn geschikt voor huishoudens met 1 of 2 katten van gemiddelde maat. Voor huishoudens met meer katten en/of grotere katten is het raadzaam om voor een grotere krabpaal te kiezen.

De grondplaat van de Montreal krabpaal heeft een afmeting van 65cm x 45cm. Het huisje op de 2de verdieping heeft een diameter van 30cm en een hoogte van 25cm.

Bekijk ook onze middelgrote & grote krabpalen!

Ons eigen merk
Wij zijn trots op de krabpalen van ons eigen merk Ranzijn Tuin & Dier. Deze krabpalen worden in opdracht van en onder beheer van onze inkopers speciaal voor ons geproduceerd en geïmporteerd. De krabpalen zijn vernoemd naar verschillende grote Europese steden.

Montage

De krabpaal is gemakkelijk zelf te monteren, zodat je kat er snel van kan genieten.

Reinigen

Mocht je de krabpaal willen reinigen is het aan te raden om met de stofzuiger langs de krabpaal te gaan. Dit zal de meeste haren doen verdwijnen.
Om diepere bacteriën te verwijderen is het mogelijk om de krabpaal met een stoomreiniger te behandelen. Ook kan de krabpaal behandeld worden met een mild schoonmaakmiddel, zorg altijd dat er geen schadelijke stoffen in het schoonmaakmiddel zitten.
Mocht je kat last hebben van vlooien, dan is het noodzakelijk om de krabpaal ook te behandelen. Dit om verdere verspreiding te voorkomen. De krabpaal kan behandeld worden met een speciale vlooienspray.

Bezorgen

Onze grotere krabpalen worden bezorgd door de koeriersdienst. Dit betekent dat de levering iets langer in beslag neemt dan de gebruikelijke levertijden. Na bestelling duurt het 3 tot 4 werkdagen voordat de krabpaal bij het door jou gekozen adres geleverd wordt.


Meer informatie
Artikelnummer 368647
Merk Eigen merk
Kleur Beige
Maat van de krabpaal Middel (100cm - 150cm)
  • Zachte afwerking voor extra comfort
  • Inclusief twee speelballetjes
  • Compacte krabpaal met veel mogelijkheden

Krabpaal Montreal Beige 141cm

€ 119,00

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150