Mijn vestiging:


Kerst begint bij Ranzijn tuin en dier

De dagen worden donkerder en buiten is het koud. Dat kan maar één ding betekenen: de gezelige feestdagen komen eraan! Al onze winkels zijn weer versierd en omgetoverd tot één grote kerstwinkel. Kom je ook langs om de kerstinspiratie op de doen?

 

Koop bij Ranzijn KiKa kerstballen

KiKa vecht al meer dan 15 jaar tegen kinderkanker. Het genezingspercentage ligt nu op 75%, het streven is dit te verhogen naar 95%. Hiervoor hebben ze jouw financiële ondersteuning hard nodig!
Koop daarom een KiKa Kerstbal. Want van elke KiKa Kerstbal gaat er €2,50 naar de strijd tegen kinderkanker. Er zijn vier verschillende KiKa Kerstballen, zodat je jouw kerstboom dit jaar écht met een doel kunt versieren. De KiKa Kerstballen zijn verkrijgbaar bij Ranzijn tot 31 december 2018.

Maak je eigen kerstkaart
 

Ons Assortiment Kerstbomen

Onze kerstbomen zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de strenge Europese brandveiligheidseisen. De meest populaire kerstboom is toch ieder jaar weer de Nordmannspar. Mede omdat hij niet groot hoeft te worden om uit te groeien tot een volle volwaardige boom. De lange zachte naalden lenen zich er perfect voor om de boom te versieren. De naalden hebben een mooie groene kleur met een glanzende uitstraling.

De Fraserspar is een echte stevige kerstboom, met korte en stevige naalden die toch zacht zijn. De boom is goed gevuld en heeft een volle uitstraling. Daarnaast is de boom erg naaldvast, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de boom uitvalt. Al onze bomen zijn gezaagd en meteen klaar voor gebruik. Voor onze echte kerstbomen ben je van harte welkom in onze winkel.

Ons assortiment kerstbomen
 

Ons Assortiment Potgekweekte Kerstbomen

Dit jaar heeft Ranzijn ook een ruim assortiment 'potgekweekte kerstbomen'. De potgekweekte kerstboom heeft namelijk een aantal grote voordelen. Ze hebben een goed wortelgestel in de pot en hieroor blijft de naaldval beperkt.Het houdt de boom niet alleen mooi gedurende de kerstperiode maar hij heeft een extra goede kans op aanslaan in de tuin. Er zijn 6 verschillende soorten beschikbaar bij Ranzijn, elk met hun eigen kleur en groeiwijze.

  • Gewone Spar: de ouderwetse kerstboom, goed geurend en makkelijk groeiend
  • Service Spar: smalle groeiwijze en daardoor extra geschikt voor de tuin
  • Blauwspar: mooie blauwgroene kleur en brede piramidale groeiwijze
  • Fraserspar: mooi groen en goed snoeibaar tot een compacte piramide
  • Nordmann: mooi donkergroen van kleur en mooie slanke piramidevorm
  • Nobilis of zilverspar: prachtige blauwgrijze kleur met zachte naalden
 


Ons Assortiment Kunstkerstbomen

Wordt het een echte kerstboom kopen of een kunstboom in je huis dit jaar? Bij Ranzijn tuin & dier zijn beide bomen verkrijgbaar, zowel in de winkels als online zijn er diverse soorten kunstkerstbomen met of zonder led verlichting te koop.

Elke boom heeft een eigen uitstraling en vorm, daarom helpen wij je in onze winkels graag met het uitzoeken van de juiste boom.

 

Kerstinspiratie

In de webshop kun je terecht voor een greep uit onze kunstkerstbomen, kerstverlichting, kerstboomversiering. Voor ons volledige kerstassortiment ben je welkom in één van onze 15 winkels (uitgezonderd Amsterdam en Rotterdam). Bekijk hier welke winkel in jouw buurt is. Ook dit jaar hebben we een groot kerstassortiment vol met voordelige sfeerartikelen. Weet jij al welke kerstsfeer je dit jaar in huis haalt? Kom langs in onze winkels en laat je inspireren door onze kerstthema’s!

 

Kom langs in een van onze 15 winkels!