anchor reviews
U plaatst een review over:Huismerk Kattenbrokjes 5-mix 10 kg
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Huismerk Kattenbrokjes 5-mix 10 kg

Smakelijke mix

Huismerk Kattenbrok is een volledige voeding voor volwassen katten vanaf 1 jaar oud en geschikt voor katten van alle rassen. Kattenbrokjes 5-Mix draagt bij aan een goede conditie bij de volwassen kat. Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die volwassen katten nodig hebben. 

Samenstelling
Granen, Vlees en dierlijke bijproducten, Plantaardige bijproducten, Olien en vetten, Mineralen, Vis en visbijproducten, Gist
Dosering
Ranzijn Kattenbrokjes 5-mix is geschikt voer voor volwassen katten van alle rassen. Geef volwassen katten van gemiddeld 4 kilogram zo'n 80 tot 120 gram brokjes per dag.  De dagelijks aanbevolen hoeveelheid voer wordt aangegeven per gewicht.
Dit is slechts een richtlijn, omdat de behoeften per kat kunnen verschillen. Om een optimaal lichaamsgewicht te bereiken of te behouden kan het nodig zijn om de dagelijkse hoeveelheid aan te passen. Pas de hoeveelheid aan op activiteit van de kat, weersomstandigheden en de fysieke conditie. Zorg altijd voor een voldoende vers en schoon water. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid over minimaal 2 maaltijden per dag.
Technische details


Meer informatie
Artikelnummer 317580
Merk Eigen merk
Gewicht 10 kilogram
  • Bevat alle benodigde voedingsstoffen, eiwitten en vetten
  • Met toegevoegde vitaminen & mineralen
  • Smakelijke maaltijd voor je kat

Huismerk Kattenbrokjes 5-mix 10 kg

€ 17,95
Een minimaal bestelbedrag van € 25,- is vereist voordat je een bestelling kunt plaatsen.