Ontvang onze folderacties en blijf op de hoogte van nieuw assortiment, trends en extra voordeel met ons uitgebreide nieuwsbrief. Pak je kans nu!
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken we cookies. Met de cookies volgen we jouw internetgedrag binnen onze website. Als je verdergaat op onze website gaan we er vanuit dat je dit goedvindt. Meer weten? Lees meer over ons cookiebeleid
Edgard & Cooper brokken met vlees van verse scharrelkip is een unieke bron van hoogwaardige eiwitten. Het recept is graanvrij wat het geschikt maakt voor een gevoelige maag. Het recept wordt naast het verse vlees aangevuld met een mix van groente en fruit. Ook bevat het recept lekkere kruiden en botanicals voor een extra boost. De brokken worden langzaam gebakken waardoor alle ingrediënten hun waardes behouden. Aan het recept wordt prebiotica toegevoegd wat zorgt voor een gezonde darmflora. Scharrelkip is mager en gezond vlees wat vol zit met belangrijke eiwitten om het immuunsysteem te ondersteunen. Mango is een vezelrijke bron wat zorgt voor een vlotte spijsvertering en is een ideale bron voor vitamine A,B6,C en E. Bosbessen zijn klein maar krachtig. Deze bessen bevatten meer antioxidanten dan de meeste vruchten. Appel is ook een goede bron voor antioxidanten en bevat vitamine C.
Tips!
1. Drinken - Jouw hond is geen cactus, hij heeft water nodig! Wees zeker dat er vers water aanwezig is, vooral als hij eet.
2. Overstappen - Honden zijn gewoontedieren, het is dus een goed idee om nieuw voer langzaam te introduceren. Meng over drie à vier dagen steeds meer Edgard & Cooper in de kom van je hond en steeds minder van je huidig voer. Zo simpel is het
3. Bewaren - Honden houden van vers voer, sluit de zak goed af en bewaar op een koele, droge plaats, uit direct zonlicht. Wanneer de zak geopend is, blijft die vers voor enkele weken.
verse kip 40%, aardappel, erwten, erwteneiwit, kippenvet, lijnzaad, kippensaus, mineralen, visolie, kruiden 0,2% (goudsbloemblaadjes, brandnetel, braambesblaadjes, venkel, karwijzaad, kamille, melisse), mannan-oligosachariden (MOS), fructo-oligosachariden (FOS), mango 0,04%, bosbessen 0,04%, appels 0,04%, aardbeien 0,04%, wortels 0,04%, tomaten 0,04%.
{{ message }}