Mijn vestiging:

Sanal dierensnacks

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Sanal; dierensnacks

Wanneer u al enige tijd een huisdier bezit, heeft u vast al genoeg informatie over de juiste voeding voor uw hond of knaagdier. Net als de mens heeft een huisdier ook af en toe behoefte aan een snack tussen de grotere maaltijden door. De snack kunt u geven als extra beloning na goed gedrag of gewoon om uw huisdier te verrassen.

Wist u al dat het geven van snacks aan uw huisdier zorgt voor een betere sociale band? Het werkt eigenlijk net als tussen mensen. Wanneer eten of andere eigendommen worden gedeeld komt het sociale aspect naar boven. Dit zorgt ervoor dat uw huisdier liefde en tevredenheid kan tonen met het ontvangen van een snack.

Ranzijn tuin & dier biedt snacks van het merk Sanal aan. Dit merk heeft snacks voor diverse huisdieren, zoals honden, katten, knaagdieren en vissen.

Sanal knaagdier drops

De Sanal knaagdier drops zijn geschikt voor knaagdieren. De drops bestaan voor een groot deel uit melk met een toegevoegde smaak. Zo zijn deze drops te verkrijgen in de smaken honey, yoghurt, strawberry, tropical, wortel, salad en wildberry.

Bovendien bevatten de drops naast melk ook vitamines en mineralen voor een extra inname van voedingsstoffen van uw knaagdier. Dit kan de vacht verbeteren en de botten versterken.

Dierverzorgingsproducten van Sanal

Naast snack benodigdheden voor uw huisdier biedt het Sanal assortiment bij Ranzijn tuin & dier ook andere dierverzorgingsproducten aan. De Sanal Relax zijn tabletten die uw hond of kat kunnen innemen bij spannende bezigheden, zoals oud & nieuw of het bezoek aan mensenmassa’s. De Sanal bodyguard is een middel die de vacht van uw hond en kat op een natuurlijke manier beschermt tegen vlooien.