Mijn vestiging:

Ranzijn Dierenarts

De Ranzijn Dierenartsen zijn volledig uitgeruste dierenartspraktijken met gekwalificeerd personeel. Het is de eerste Nederlandse combinatie van een tuincentrum met een hoogwaardige dierenkliniek. De praktijk beschikt over o.a. een operatiekamer, laboratorium, opnameruimte en echo- en röntgenapparatuur. De volledig van het tuingedeelte afgescheiden kliniek verzorgt inentingen, preventief advies, operaties en onderzoek van honden en katten, maar ook knaagdieren, vogels en reptielen kunnen worden behandeld.

Deze chip is goed voor je knip!

Laat nu je hond, kat of konijn chippen voor 20,- en krijg een tegoedbon voor 20,- diervoeding cadeau. Maak een afspraak voordat je langskomt. De actie geldt tot 30 juni 2017. 

Bekijk de actievoorwaarden voor de actie gratis 20,- diervoeding bij chippen van je huisdier. 

Meer informatie en de openingstijden van:


Maak nu online een afspraak

Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak maken bij onze dierenartspraktijk in Alkmaar en Amersfoort. Vul hiervoor dit formulier in en kies een datum en tijdstip die voor jou het beste uitkomt.

  • Vaccinatie (Hond/Kat) – 15 min
  • Vaccinatie (Pup/Kitten) – 15 min
  • Nagels knippen – 10 min
  • Wondonderzoek na operatie – 15 min

Je kunt voor maximaal 3 dieren een afspraak maken. Hiervoor dien je voor elk huisdier apart een afspraak online in te plannen. Wil je graag meer dan 3 dieren aanmelden? Neem dan even contact op met de betreffende dierenartsenpraktijk. Dit geldt ook wanneer je een afspraak wilt maken die niet tussen de keuzes staat of als je graag door een bepaalde dierenarts geholpen wilt worden.

Contactgegevens dierenartspraktijken:

Vooralsnog is het alleen mogelijk om online een afspraak te maken voor onze praktijken in Alkmaar en Amersfoort. In het formulier kun je kiezen uit 4 type afspraken. De keuzes en praktijken zullen uitgebreid worden, hierover later meer. Bekijk hier welke dierenartspraktijk bij jou in de buurt is.

Inloopspreekuur of afspraak

Om het klantgemak te vergroten wordt dagelijks een inloopspreekuur gehouden, naast het inloopspreekuur is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Tijdens het inloopspreekuur houdt de dierenarts korte consulten, dus hierin kan je kleine problemen ter sprake brengen. De dierenarts heeft per consult ongeveer 10 minuten de tijd.

Als je met meerdere dieren en/of klachten bij de dierenarts wilt komen, dan is het noodzakelijk hiervoor een aparte afspraak te maken. Dan kan de dierenarts ruim de tijd nemen voor jou en je huisdier(en). Hou er rekening mee dat de wachttijden tijdens de inloopspreekuren erg op kunnen lopen, wij adviseren je een afspraak te maken. Buiten de inloopspreekuur tijden is dit altijd noodzakelijk. Een afspraak kan telefonisch of bij de dierenartsbalie gemaakt worden.

Tarieven

Consult

€20,-

Een standaard consult bedraagt € 20,- voor maximaal 15 minuten. Indien er meer tijd nodig is, kan de prijs van het consult oplopen. 

Castratie

Hond, reu (m)
<10 kg: €120,-
10-20 kg: €160,-
20-30 kg: €180,-
30-40 kg: €210,-
40-50 kg: €240,-
>50 kg: €270,-

Hond, teef (v)
<10 kg: €250,-
10-20 kg: €280,-
20-30 kg: €310,-
30-40 kg: €340,-
40-50 kg: €370,-
>50 kg: €400,-

Kater (m): €55,-
Poes (v): €110,-

Konijn ram (m): €65,-
Konijn voedster (v): €130,-

Cavia beer (m): €65,-
Cavia zeug (v): €130,-

Bloedonderzoek

vanaf €40,15

Röntgen

Röntgenfoto 1e opname: €35,-
Röntgenfoto 2e opname: €25,-

Vaccins

Puppy of kitten of jaarlijks: €20,-
Kennelhoest: €20,- excl. consult
Rabiës: €25,- excl. consult
Konijn: €20,-

Gebit

Gebitsanering konijn/knaagdier/fret: vanaf €145,-
Gebitsanering per 10 min: €35,- excl. consult

Chippen

€20,- excl. consult

De prijzen van de operaties zijn inclusief narcose, eventuele extra pijnstilling en nacontrole. Exclusief: eventuele extra antibiotica, kraag of medical pet shirt. Bij bijzonderheden tijdens de operatie kunnen er extra kosten gemaakt worden, dit zal dan telefonisch overlegd worden.