Mijn vestiging:

Ranzijn Dierenarts Rotterdam

 
   

De Ranzijn dierenarts is een volledig uitgeruste dierenartsenpraktijk met gekwalificeerd personeel. De praktijk beschikt over opnameruimtes, operatieruimtes, een laboratorium, echo- en röntgenmaterialen en een assortiment veterinaire voeding.  Bij de Ranzijn Dierenarts hanteren wij ruime openingstijden en kan je terecht voor inentingen, preventief advies, operaties en onderzoek van honden en katten, maar ook knaagdieren, vogels en reptielen kunnen worden behandeld. 

Online een afspraak maken in Rotterdam 

Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak maken bij onze dierenartsenpraktijk in Rotterdam. Klik hieronder op de blauwe banner ‘Online een afspraak maken’ en kies een datum en tijdstip die voor jou het beste uitkomt.

  • Vaccinatie (Hond/Kat) – 15 min
  • Vaccinatie (Pup/Kitten) – 15 min
  • Nagels knippen – 10 min
  • Wondonderzoek na operatie – 15 min

Je kunt voor maximaal 3 dieren een afspraak maken. Hiervoor dien je voor elk huisdier apart een afspraak online in te plannen. Wil je graag meer dan 3 dieren aanmelden? Neem dan even contact op met de dierenartsenpraktijk van Rotterdam. Dit geldt ook wanneer je een afspraak wilt maken die niet tussen de keuzes staat of als je graag door een bepaalde dierenarts geholpen wilt worden.

Inloopspreekuur of afspraak

Het is mogelijk om op dinsdag en donderdag avond naar het inloopspreekuur te komen. Het is natuurlijk ten alle tijden mogelijk om een afspraak te maken. Tijdens het inloopspreekuur houdt de dierenarts korte consulten, dus hierin kan je kleine problemen ter sprake brengen. De dierenarts heeft per consult ongeveer 10 minuten de tijd.

Je bent welkom met maximaal 2 huisdieren per huishouden indien je met meerdere dieren en/of klachten bij de dierenarts wilt komen, dan is het noodzakelijk hiervoor een aparte afspraak te maken. De dierenarts kan dan de tijd nemen voor jou en je huisdier(en). Houd op het inloopspreekuur rekening met eventuele drukte. De wachttijden kunnen verschillen van geen tot soms 2,5 uur wachttijd. Voor zaken die geen spoed hebben, raden we je aan om een afspraak te maken en vol is vol.

Bel de Ranzijn Dierenarts voor een afspraakBel voor een afspraak 010 792 00 80

Inlooptijden:

Op dinsdag en donderdag van 18.00 - 19.30 uur.
In het weekend van 13.00 - 15.00 uur. 

Op feestdagen die in het weekend vallen is er inloopspreekuur. Alle feestdagen die buiten het weekend vallen werken wij op afspraak.

Spoedkliniek

Buiten openingstijden kan je voor spoedgevallen terecht bij Spoedkliniek van AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden, Verrijn Stuartlaan 27, 2288 EK Rijswijk. Telefoon 085-483 13 00.

Tarieven

Voor tarieven gelieve contact opnemen met de dierenarts.