anchor reviews
U plaatst een review over:VITALstyle huid & vacht 1,5kg
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving VITALstyle huid & vacht 1,5kg

VITALstyle (voorheen ECOstyle) HUID + VACHT kattenbrokjes

Een mooie en gezonde huid en vacht met HUID + VACHT volledige dieetvoeding voor jouw kat

De speciale HUID + VACHT dieetvoeding van VITALstyle (voorheen ECOstyle) pakt het probleem bij de basis aan. Door je kat voeding met goed verteerbare ingrediënten te geven en de spijsvertering actief te ondersteunen, wordt de huid niet belast, maar ondersteund. HUID + VACHT bevat een hoog gehalte aan essentiële vetzuren uit o.a. borageolie, ZALMolie en lijnzaadolie. Deze ingrediënten zijn heel belangrijk voor een goede huidfunctie bij huidaandoening en overmatige haaruitval. De kat houdt een mooie en gezonde huid en vacht.

VITALstyle filosofie

HUID + VACHT bevat een breed scala aan ingrediënten; meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen en andere natuurlijke grondstoffen. De spijsvertering wordt zo flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. Ook de Omega 3 + 6 en prebiotica spelen hierbij een positieve rol.

Natuurlijk & dierproefvrij

De natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een uitstekende houdbaarheid. En natuurlijk is de VITALstyle diervoeding dierproefvrij.

Dieetvoeding

HUID + VACHT is een dieetvoeding ter ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoening en overmatige haaruitval. Aangeraden wordt om voor gebruik een dierenarts te raadplegen. Voer het ten hoogste 2 maanden, waarna evaluatie.

VITALstyle kattenvoeding

VITALstyle diervoeding ondersteunt en versterkt de natuurlijke processen van je huisdier. Voor VITALstyle een basisprincipe.

Waar je verder van uit kunt gaan: Alleen natuurlijke ingrediënten, natuurlijk en lekker, Ecologisch verantwoord (met respect voor natuurlijk evenwicht), Een brede samenstelling van veel verschillende dierlijke en plantaardige ingrediënten voor een optimale gezonde darmflora, spijsvertering en weerstand, (Wetenschappelijk) bewezen positief effect op de gezondheid van je huisdier, Voeding met een uitgekiend mengsel aan kruiden voor het behoud van een goede gezondheid, Voeding met kwalitatief hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten.


Samenstelling
Gevogelte, tarwe, dierlijk eiwitextract, vis, gehydrolyseerde KIPpenlever, gerst, dierlijk vet (gevogelte), maïs, rijst, kruidenmix waaronder brandnetel (0,30%), heermoes (0,16%), mariadistel (0,01%) en sint janskruid (0,01%), visolie (ZALMolie 2,4%), maïsgluten, bietenpulp, lijnzaad, zonnebloemolie (2%), tarwegries, gist, borageolie (0,2%), yucca schidigera extract.


Dosering

1 kopje is ca. 60 gram HUID + VACHT. De aangegeven hoeveelheid verdelen over 2 maaltijden.

Gewicht kat, hoeveelheid HUID + VACHT

>2 kg, 32 gram.

>3 kg, 48 gram.

>4 kg, 63 gram.

>5 kg, 79 gram.

>6 kg, 95 gram.

>7 kg, 110 gram.

>8 kg, 127 gram.

Dit is een voedingsadvies. De behoefte van de individuele kat kan hiervan afwijken. HUID + VACHT is geschikt voor alle rassen en leeftijden.


Meer informatie
Artikelnummer 366064
Merk VITALstyle
Gewicht enkel 1.5 KG
Gewicht 1.5 kilogram
  • Blijvend gezonde huid en vacht
  • Met uniek kruidenreceptuur
  • Natuurlijk en dierproefvrij

VITALstyle huid & vacht 1,5kg

€ 15,95
Een minimaal bestelbedrag van € 25,- is vereist voordat je een bestelling kunt plaatsen.
366064 VITALstyle huid & vacht 1,5kg
Vaak samen gekocht

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150