anchor reviews
U plaatst een review over:Vitalstyle Hond 12 Kg Adult
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Vitalstyle Hond 12 Kg Adult

VITALstyle (voorheen ECOstyle) ADULT hondenbrokken

In ADULT hondenbrokken van VITALstyle (voorheen ECOstyle) zit alles wat je hond nodig heeft. De smakelijke brokjes met kruiden zijn krokant. Goed voor het gebit en een actieve spijsvertering.<br>In ADULT zitten veel verschillende ingrediënten: meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust. Het daagt de spijsvertering van je hond uit en zorgt voor een goede vertering. Er ontstaan geen eiwitreststoffen die voor problemen kunnen zorgen. Omega 3 + 6 en prebiotica helpen ook mee.

100 % natuurlijk, vrij van kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

De 100% natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een prima houdbaarheid. En natuurlijk is VITALstyle (voorheen ECOstyle) diervoeding dierproefvrij.

Met de kracht van de natuur

In ADULT zit een kruidenreceptuur van meer dan 10 verschillende soorten. Elk kruid heeft zijn eigen, specifieke werking op het lichaam en de gezondheid. De combinatie van alle soorten samen maakt de werking nog effectiever. De mix is vanuit veel kennis en ervaring samengesteld.

In Adult zitten onder meer de volgende 4 kruiden: Paardenbloemwortel voor de lever, Melisse voor een ontspannen maag- en darmwerking, Cichoreiwortel geeft een goede vertering, Marjolein stimuleert de spijsverteringsorganen.

Tip

Als je overschakelt van een ander merk naar de VITALstyle hondenvoeding, is het advies enkele dagen beide soorten te mengen en het aandeel VITALstyle brokjes steeds wat te verhogen. Zo went de spijsvertering van je hond. Bij overschakeling binnen het VITALstyle assortiment is mengen niet nodig.

VITALstyle diervoeding

VITALstyle diervoeding ondersteunt en versterkt de natuurlijke processen van je huisdier. Voor VITALstyle een basisprincipe.

Waar je verder van uit kunt gaan: Alleen natuurlijke ingrediënten, natuurlijk en lekker, Ecologisch verantwoord (met respect voor natuurlijk evenwicht), Een brede samenstelling van veel verschillende dierlijke en plantaardige ingrediënten voor een optimale gezonde darmflora, spijsvertering en weerstand, (Wetenschappelijk) bewezen positief effect op de gezondheid van je huisdier, Voeding met een uitgekiend mengsel aan kruiden voor het behoud van een goede gezondheid. Voeding met kwalitatief hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten.

Samenstelling

Vlees en dierlijke bijproducten (RUND, varken, lam), tarwe, gevogelte, maïs, dierlijk eiwitextract, kruidenmix waaronder paardenbloemwortel (0,32%, melisse (0,16%), cichoreiwortel (0,27%), marjolein (0,18%), gerst, rijstzemelen, tarwegries, geëxtraheerde sojabonen (getoast), bietenpulp, zonnebloemolie, dierlijk vet (gevogelte), visolie (ZALM).


Dosering

Gewicht hond (kilo), hoeveelheid Adult (gram)
>0-3 kg, <70 g
3-6 kg, 70-130 g
6-10 kg, 130-215 g
10-15 kg, 215-285 g
15-20 kg, 285-360 g
20-25 kg, 360-450 g
25-35 kg, 450-525 g
35-50 kg, 525-710 g
> 50 kg, 710 g
Verdeel de aangegeven hoeveelheid over twee maaltijden per dag. Adult is geschikt voor alle rassen.


Meer informatie
Artikelnummer 346691
Merk VITALstyle
Gewicht 12 kilogram
Gewicht enkel 12 KG
Levensfase hond Adult
  • Bevat alles wat je hond nodig heeft
  • Met speciale kruiden
  • Voor honden van elk ras

Vitalstyle Hond 12 Kg Adult

€ 39,95
346691 Vitalstyle Hond 12 Kg Adult