anchor reviews
U plaatst een review over:VITALstyle Care Senior vlees 200gr
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving VITALstyle Care Senior vlees 200gr

VITALstyle (voorheen ECOstyle) SENIOR natvoer

Een uitgebalanceerde mix van topkwaliteit kip, kalkoen, bouillon en kruiden. Het vlees bevat geen toegevoegde geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.  VITALstyle (voorheen ECOstyle) SENIOR natvoer is geschikt voor de oudere kat van elk ras. Het vlees is te  gebruiken als aanvulling op de brokken (mengen met de brokken of als vlees- maaltijd) en voor extra energie. Het vlees is glutenvrij en heeft een hoge verteerbaarheid.

Verse ingrediënten

SENIOR vleesvoeding in blik is samengesteld uit verse ingrediënten. De natuurlijke grondstoffen worden, na kwaliteitscontrole, snel verwerkt tot het eindproduct en ingeblikt. Pas daarna wordt het blikje verhit, om zo de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen, vitamines en mineralen te behouden. Mogelijke aanwezige bacteriën worden zo gedood en kunnen  het vlees niet aantasten.

Geen toevoegingsmiddelen

CARE vlees in blik bevat geen soja of gluten, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige aroma’s. Ook worden er geen suikers of zouten toegevoegd aan het vlees. ZALM vleesvoeding in blik is een natuurlijk product, een heerlijke en gezonde verwennerij!

VITALstyle (voorheen ECOstyle) kattenvoeding

VITALstyle diervoeding ondersteunt en versterkt de natuurlijke processen van je huisdier. Voor VITALstyle een basisprincipe. Waar je verder van uit kunt gaan: Alleen natuurlijke ingrediënten, natuurlijk en lekker, Ecologisch verantwoord (met respect voor natuurlijk evenwicht)<li>Een brede samenstelling van veel verschillende dierlijke en plantaardige ingrediënten voor een optimale gezonde darmflora, spijsvertering en weerstand, (Wetenschappelijk) bewezen positief effect op de gezondheid van je huisdier, Voeding met een uitgekiend mengsel aan kruiden voor het behoud van een goede gezondheid<li>Voeding met kwalitatief hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten.


Samenstelling
33% KIP, 33% kalkoen, 28,8% bouillon, 4% bruine rijst, 1% mineralen, 0,1% kruiden waaronder 0,05% brandnetel en 0,05% valeriaan, 0,1% groenlipmossel.


Dosering

Gewicht kat, hoeveelheid CARE vleesvoeding:

<2 kg, tot 120 gram

2-3 kg, 120-160 gram

3-4 kg, 160-195 gram

4-5 kg, 195-225 gram

>5 kg, > 225 gram


Meer informatie
Artikelnummer 371746
Merk VITALstyle
Gewicht enkel 200 GR
  • Voor een vitale en vrolijke oudere kat
  • Ondersteunt natuurlijke afvoer van haren
  • Met speciale kruiden

VITALstyle Care Senior vlees 200gr

€ 1,69
Een minimaal bestelbedrag van € 25,- is vereist voordat je een bestelling kunt plaatsen.
Vaak samen gekocht

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150