anchor reviews
U plaatst een review over:VITALstyle Blaasgruis 1,5kg
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving VITALstyle Blaasgruis 1,5kg

VITALstyle (voorheen ECOstyle) BLAASGRUIS kattenbrokjes

Helpt aanwezig blaasgruis (struviet) te verminderen en voorkomt de vorming van blaasgruis door de urineverzurende werking. Het bevat een laag magnesium, fosfor en eiwitgehalte (echter wel hoogwaardig eiwit) waardoor het risico op de vorming van struviet wordt verkleind. Het bevat urineverzurende stoffen waardoor bestaande struvietkristallen en -stenen worden opgelost. De ingrediënten van BLAASGRUIS zorgen voor een goede blaaswerking.

VITALstyle (voorheen ECOstyle) filosofie

Blaasgruis voeding van VITALstyle (voorheen ECOstyle) bevat een breed scala aan ingrediënten; meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust. Hierdoor wordt namelijk de spijsvertering flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. Ook de Omega 3 + 6 en prebiotica spelen hierbij een positieve rol.

Natuurlijk en dierproefvrij

De natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een uitstekende houdbaarheid. En natuurlijk is de VITALstyle diervoeding dierproefvrij!

Kruiden in BLAASGRUIS volledige dieetvoeding

Alle soorten diervoeding van VITALstyle bevatten unieke kruidenrecepturen passend bij het probleem dat speelt of bij de leeftijd van het dier. Elke receptuur bevat meer dan 10 soorten kruiden, vanuit kennis en ervaring  samengesteld. Zij zorgen voor een blijvend gezonde spijsvertering en een goede voeropname. Dit zorgt voor een goede diergezondheid en resulteert, samen met de andere ingrediënten, in een gezonde en vrolijke kat. In Blaasgruis vind je onder meer cranberry (een rijke bron van natuurlijke vitamine C), berkenblad (ondersteunt de nieren), smalle weegbree (ondersteunt de blaas) en heermoes (ondersteunt de nieren).

Indicatie

BLAASGRUIS is een volledige dieetvoeding met als bijzonder voedingsdoel het oplossen van struvietsteen en vermindering van herhaalde struvietvorming. Voor het oplossen van struvietsteen is de aanbevolen gebruiksduur 5 - 12 weken. Voor vermindering en herhaalde struvietvorming is de aanbevolen gebruiksduur ten hoogste 6 maanden. Aangeraden wordt om vóór gebruik een dierenarts te raadplegen.

Contra-indicaties

Niet geschikt voor drachtige en zogende katten en kittens. Niet gebruiken bij chronische nierinsufficiëntie en metabole acidose, als ook niet bij hoge bloeddruk en bij de behandeling met urineverzurende diergeneesmiddelen. 


Samenstelling
Gevogelte, tarwe, dierlijk eiwitextract, dierlijk vet (gevogelte, RUND), vis, KIPpenlever, gerst, rijst, maïs, kruidenmix waaronder brandnetel (0,03%), heermoes (0,16%), smalle weegbree (0,01%) en berkenblad (0,01%), bietenpulp, johannesbrood, mineralen, zonnebloemolie, gist, lijnzaad, ZALMolie, tarwegries, cranberry (0,2%), yacca schidigera extract.


Dosering

1 kopje is ca. 60 gram BLAASGRUIS. De aangegeven hoeveelheid verdelen over 2 maaltijden per dag.

Gewicht kat, hoeveelheid BLAASGRUIS

>2 kg, 32 gram.

>3 kg, 47 gram.

>4 kg, 62 gram.

>5 kg, 78 gram.

>6 kg, 94 gram.

>7 kg, 110 gram

>8 kg, 126 gram

Dit is een voedingsadvies. De behoefte van de individuele kat kan hiervan afwijken. Blaasgruis voeding van VITALstyle is geschikt voor alle rassen en leeftijden.


Meer informatie
Artikelnummer 366063
Merk VITALstyle
Gewicht enkel 1.5 KG
Gewicht 1.5 kilogram
  • Vermindert blaasgruis
  • Met cranberry
  • Natuurlijk en dierproefvrij

VITALstyle Blaasgruis 1,5kg

€ 15,95
Een minimaal bestelbedrag van € 25,- is vereist voordat je een bestelling kunt plaatsen.
Vaak samen gekocht

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150