Mijn vestiging:

Werken bij Ranzijn Dierenarts

 Click here for our job offer for international veterinarians

De Ranzijn dierenartspraktijk is een volledig geoutilleerde eerstelijnsdierenartsenpraktijk met gekwalificeerd personeel. Het is de eerste Nederlandse combinatie van een tuincentrum met een hoogwaardige dierenkliniek. Als medewerker van Ranzijn Dierenarts maak je deel uit van een keten waar circa 170 professionals werkzaam zijn die zich dagelijks inspannen voor optimale diergeneeskundige zorg en huisdierverzorging. Dit zijn dierenartsen, paraveterinairs en trimmers.

In de kliniek worden inentingen verzorgd en operaties en onderzoeken uitgevoerd bij gezelschapsdieren. Ook wordt preventief advies gegeven met betrekking tot de verzorging en gezondheid van deze dieren. Daarbij is iedere Ranzijn dierenartspraktijk uitgerust met een professionele trimsalon, waar klanten terecht kunnen met hun dier voor een trimbehandeling of wasbeurt.

Voordelen van werken bij Ranzijn Dierenarts:

  • Veel intercollegiaal overleg;
  • Werken in een leuke sfeer;
  • Pensioen wordt boven cao vergoedt;
  • CKRD-registratie voor dierenartsen;
  • Mogelijkheden tot nascholing.

Naast de openstaande vacatures bieden wij ook mogelijkheden voor dierenartsen die pas of bijna zijn afgestudeerd en op zoek zijn naar een baan om hun opgedane kennis in praktijk te brengen als aankomend dierenarts. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons aan de slag te gaan als waarnemer of zelfstandig dierenarts als ZZP’er.

Openstaande vacatures

Startende/aankomend dierenarts

Aalsmeer - paraveterinair

Aalsmeer - trimmer/trimster

Alkmaar - dierenarts

Alkmaar - trimmer/trimster

Almere - dierenarts

Almere - paraveterinair

Almere - trimmer/trimster

Amersfoort - dierenarts

Amersfoort - trimmer/trimster

Amsterdam - dierenarts

Amsterdam - paraveterinair

Delft - dierenarts

Delft - paraveterinair

Leiderdorp - dierenarts

Nieuw Vennep - trimster/trimmer

Nieuw Vennep - dierenarts

Nieuw Vennep - paraveterinair

Rotterdam - dierenarts

Sneek - dierenarts

Spijk - trimmer/trimster

Velserbroek - dierenarts

Velserbroek - paraveterinair A

Velserbroek - trimmer/trimster

Zaandam - trimmer/trimster

Vanwege het succes van onze formule zijn wij bijna altijd opzoek naar nieuwe collega’s voor in onze dierenartspraktijken. Staat er geen passende vacature online en wil je toch graag werken bij Ranzijn Dierenarts? Stuur dan een open sollicitatie met je CV naar vacature@ranzijn.nl. Vermeld hierbij ook de vestiging(en) waar je zou willen werken en voor welke functie je solliciteert.