Mijn vestiging:

Vijverdecoratie

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Vijverdecoratie

Een vijver kan leven in de tuin brengen, maakt niet uit hoe groot of klein. Het zorgt voor een geweldig effect en geeft het uiterlijk van je tuin net een zetje in de goede richting. Vijverdecoratie maakt een vijver pas echt af en maakt je vijver echt een blikvanger. De grootte van je vijver maakt niet uit, want vijverdecoratie kan altijd. Je kunt er onwijs veel leuke dingen mee doen en er zijn mogelijkheden genoeg. Vier of vijf dagen na de aanleg van een vijver kan je deze decoratie aanbrengen.

Soorten vijverdecoratie

Bij het planten van vijverplanten moet je eerst denken aan wat voor soort planten. Net als in de tuin bepalen vijverplanten voor een groot deel de sfeer, maar zorgen vijverplanten ook voor een gezond vijver milieu. Voor het planten hiervan kan je gebruik maken van verschillende vijvermanden zoals drijvende manden of plantmatten voor een natuurlijke overgang tussen de vijver en oever.Als je extra verlichting wilt in de tuin zul je verbaasd staan hoeveel sfeer vijververlichting zal geven tijdens de avonduren. Zoals bijvoorbeeld onze Sproeikop Vulcano met LED. Deze sproeikop bevat diverse LED-lampjes en de telescopische verlengbuis is in hoogte verstelbaar. Verder is het leuk om losse accessoires op je vijver te laten drijven zoals nepeenden. Deze lijken net op echte eenden. Nep waterlelies is ook een goede aanvulling op je vijver, want deze brengen kleur in de tuin.

Vijverdecoratie naast de vijver

Nu weet je wat voor decoratie je kan gebruiken in de vijver, maar het is ook leuk om decoratie naast je vijver te hebben staan. Zoals een klein watervalletje of een waterspuwend standbeeld. Maar wat je ook met je vijver doet, een vijver zonder decoratie is al een leuke aanvulling op je tuin en zal veel leven in de tuin brengen.