Mijn vestiging:

Tuinstoelen

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Tuinstoelen

Tuinstoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en materialen. Ben je op zoek naar een verstelbare stoel om lekker te relaxen in de tuin of zoek je een tuinstoel voor aan de eettafel? Bij Ranzijn tuin & dier vind je een ruim assortiment tuinstoelen met een verstelbare rugleuning, eettafelstoelen, loungestoelen en hangstoelen.

Tuinstoelen van verschillende materialen

De populariteit van wicker tuinstoelen is de laatste tijd flink toegenomen. Wicker bestaat uit gevlochten kunststofvezels en geeft je tuin een trendy uitstraling. Een tuinstoel van aluminium is licht van gewicht, gemakkelijk schoon te maken en ziet er luxueus uit. Naast wicker en aluminium heeft Ranzijn tuin & dier tuinstoelen van hout en gecoat metaal.

Optimaal zitcomfort

Voor optimaal comfort kan je de tuinstoelen combineren met leuke tuinkussentjes, hierdoor zitten de nieuwe stoelen nog lekkerder. De tuinkussens van PB-Collection zijn er in uiteenlopende kleuren en printen. Deze tuinkussens zijn gemaakt van polyester afgewerkt met een teflon laag. Hierdoor is het kussentje waterdicht en gemakkelijk met een doekje te reinigen.