Mijn vestiging:

Tuinligbedden

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Ligbed kopen

Een ligbed is de ideale manier om tot rust te komen. Lekker met een boekje in de schaduw of op het terras genieten van de zon. Er is altijd wel een excuus om even te relaxen in de tuin. Ligbedden zijn verkrijgbaar in diverse varianten, formaten en materialen.

Ligbedden verkrijgbaar in diverse materialen

Bedenk vooraf welk materiaal bij jouw tuin en bij jou past. Ranzijn tuin & dier heeft een groot assortiment ligbedden van diverse materiaalsoorten. Zo vind je bij ons onder andere aluminium, wicker, hout en kunststof ligbedden.

Een aluminium ligbed is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen naar de zon of juist de schaduw. Ligbedden van wicker hebben een moderne uitstraling. Door het ontwerp en de samenstelling van het materiaal is het extra stevig en blijft het jarenlang mooi. Liever een warme en robuuste sfeer? Ga dan voor ligbedden gemaakt van hout.

Lang en optimaal genieten

Met een ligbed in de tuin kan je optimaal genieten van de zon. Het voordeel van een ligbed is dat de rugleuning verstelbaar is, waardoor je wat rechtop kunt gaan zitten of je juist even liggend kunt ontspannen.

Om lang te kunnen genieten van een ligbed, is het belangrijk deze goed te onderhouden. Zet hem in de winter binnen of dek hem af met een speciale afdekhoes. Heb je een houten ligbed aangeschaft? Kijk dan goed of het hout behandeld dient te worden. Zo gaat het hout langer mee en kun je langer genieten van je ligbed.