Mijn vestiging:

Tuinbanken

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Tuinbanken

Tuinbanken zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en materialen. Zo heb je tuinbanken van aluminium, metaal en wicker. Maar het meest populair blijven de houten tuinbanken en dat is natuurlijk niet voor niets. Een houten tuinbankje is namelijk eenvoudig te combineren met andere soorten tuinmeubelen. Heel handig zijn de houten bankjes zonder rugleuning. Deze kunnen snel wat extra zitplaatsen creëren en worden vaak gecombineerd met een eettafel voor een speels effect.

Tuinbanken op Ranzijn tuin & dier zijn geschikt voor in de tuin, maar er zijn ook speciale banken gemaakt voor op het balkon. Zo kan je ook op je balkon genieten van buiten.

Optimaal zitcomfort

Voor optimaal comfort kan je de tuinbanken combineren met leuke tuinkussentjes, hierdoor zit de nieuwe bank nog lekkerder. De tuinkussens van PB-Collection zijn er in uiteenlopende kleuren en printen. Deze tuinkussens zijn gemaakt van polyester afgewerkt met een teflon laag. Hierdoor is het kussentje waterdicht en gemakkelijk met een doekje te reinigen.