Mijn vestiging:

Terrasheaters

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Terrasheaters

Wanneer het buiten nog nét te koud is of als het ’s avonds snel afkoelt, is een terrasverwarmer de uitkomst om toch nog buiten te kunnen zitten. Dankzij de warme onschadelijke stralingen wordt u goed warm gehouden op uw terras. Ranzijn tuin & dier biedt zowel hangende, parasol en staande heaters aan.

Hangende terrasheaters en parasol heaters

Hangende terras heaters zijn gemakkelijk in gebruik voor een vaste plek. Middels een handig ophangsysteem hangt de terras heater binnen een korte tijd stevig aan de muur om u te voorzien van een aangename warmte. U kunt kiezen of u de heater aan een plafond of aan de muur wilt hangen. Deze keuze kan bijvoorbeeld afhangen aan de richting waar u de warmte heen wilt brengen.

Naast de hangende terrasverwarmers bestaan er ook parasol heaters, bijvoorbeeld de Eurom Parasol heater 1500’’. De 3 lampen, waaruit deze parasol heater bestaat, zijn in verschillende richtingen te draaien zodat er grotere ruimtes kunnen worden verwarmd. Let wel op het aanrakingsgevaar met een parasol heater, een parasol kan het beste op grote hoogte worden gehangen om contact met de heater en de huid te vermijden.

Staande terrasverwarmers

Wilt u liever de heater nog kunnen verplaatsen, dan is een staande verwarmer wellicht geschikt. Bij een staande heater bent u in sommige gevallen zelfs snoerloos. De staande heater is er in verschillende maten, zo bestaan er tafelheaters en grotere maten om vanaf de grond te plaatsen. De staande heaters zijn uitgerust met een omvalbeveiliging, dit houdt in dat zodra de heater omvalt de warmtetoevoer wordt gestopt.

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de kwaliteit van uw terrasverwarmer is een waterdichte beschermhoes geschikt om uw heater tegen regen en vuil te beschermen.