Mijn vestiging:

Gazonmest

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Gazonmest

Een prachtige tuin in bloei, dat is iets dat we allemaal wel zouden willen. Zo’n tuin vraagt wel om enig onderhoud. Met het weghalen van onkruid, het bijsnoeien van struiken en het kiezen van de juiste inrichting kom je al een heel eind. Toch haal je het meest uit je bloeiende tuin als je gazonmest gebruikt.

Soorten gazonmest

Wij bieden veel soorten gazonmest aan, zodat je de gazonmest precies kan afstemmen aan de behoeften van jouw tuin. Wij hebben bijvoorbeeld gazonmest met kalk. Het is handig om die gazonmest in de maand januari te gebruiken. De kalk beïnvloedt namelijk de zuurgraad in de bodem. Hierdoor zal mos zich minder snel ontwikkelen. Naast de mest met kalk hebben wij ook supergroene mest. Het gras in je tuin zal daardoor groener worden dan ooit. Naast deze speciale varianten bieden wij natuurlijk ook andere soorten aan die jouw gazon zullen laten stralen!

Opbouw van onze gazonmest

Onze gazonmest is zo opgebouwd dat alle soorten mest biologisch afbreekbaar zijn. Bovendien bevat veel van de mest micro-organismen die organisch materiaal als grasmaaisel en mosresten zullen afbreken. Dit betekent dat je je grasmaaisel gewoon kan laten liggen bij het mesten van je gazon. Laat dus nu nog gemakkelijker je tuin geweldig bloeien!