Mijn vestiging:

Vlonders en sierbestrating

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Vlonders en sierbestrating

Sierbestrating

Sierbestrating speelt een grote rol in de uitstraling van jouw tuin. Het gaat er om dat je je prettig voelt in jouw eigen tuin. Bij het bestrating van jouw tuin moet je vooral bedenken wat de voornaamste functie is van jouw tuin. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het type en de grootte van jouw tuin. Daarna kan je de juiste materiaal, vorm en kleur voor de bestrating uitkiezen. 

Je kan de bestrating laten aansluiten op jouw woning, zodat de tuin daarvan een verlengstuk wordt. De bestrating hoeft niet exact aansluiten op de kleur van jouw huis, een contrast is ook voldoende, indien de sfeer van de steen daarop aansluit. Als je ramen hebt tot aan de grond, dan is het heel mooi om de bestrating door deze door te laten lopen. Dan kan je het beste voor een steen of tegel kiezen die die qua sfeer, kleur en uitstraling aansluit op jouw woningvloer. Dit zorgt voor een ruimte-effect.

Vlonders

Vlonders zijn een goede alternatief voor bestrating in de tuin. Met duurzame vlonders kan je een warme en sfeervolle hoek creëren bijvoorbeeld bij jacuzzi's en zwembaden of maak je jouw balkon gezelleiger. Het hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling en is meer comfortabel rondob een jacuzzi of zwembad dan bijvoorbeeld een stenen bestrating. Een smalle vlonder maakt een klein tuin optisch groter. Een brede vlonderplank daarentegen straalt meer rust uit. Er bestaan verschillende soorten vlonders, zoals hardhout, geïmpregneerd hout of kunststof vlonders. Je kan ook vlonder en bestrating combineren voor een moderne look in jouw tuin.