Mijn vestiging:

Tuinkussens

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Tuinkussens

Maak de sfeer in jouw tuin compleet met tuinkussens. Kussens geven extra steun en zijn ook decoratief. Uiteraard kan je kiezen uit een aantal verschillende formaten en kleuren waardoor je  eenvoudig je eigen sfeer kan bepalen.

Wil je een andere sfeer in je tuin, maar geen grote veranderingen? Dan kan je met tuinkussentjes al een hoop teweeg brengen. Door te kiezen voor een bepaalde sfeer kan je met accessoires zoals tuinkussentjes en kaarsen de sfeer in een handomdraai veranderen zonder grote maatregelen.

Tuinkussens van PB-collection

Ranzijn tuin & dier verkoopt tuinkussens van PB-collection. Deze tuinkussens zijn gemaakt van polyester met een teflonlaag. Door deze laag is het kussentje waterdicht en gemakkelijk met een doekje te reinigen. Ook kunnen de kussentjes gewoon in de wasmachine, is snel drogend en strijkvrij. Door het ruime assortiment zit er altijd wel iets voor jou tussen.

PB-collection heeft verschillende soorten tuindecoraties waardoor je een bepaalde kleur of print kan doortrekken. PB-collection heeft naast het grote assortiment tuinkussens ook bijpassende tuinschilderijen, containerstickers en balkondoeken.