Mijn vestiging:

Tuinafzetting

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Tuinafzetting

Met een tuinafscheiding creëer je meer privacy in de tuin. In plaats van een houten schutting of een gemetselde muur kan je kiezen voor een natuurlijke tuinafscheiding of een lagere keuze: tuinhekkenNaast jouw privacy kan een tuinafzetting ervoor zorgen dat ongewenst dieren jouw tuin niet binnenkomen. Of juist in andersom; je kan jouw eigen huisdieren binnenhouden. Je wilt natuurlijk dat jouw huisdier naar buiten kan, maar als hij zijn behoeftes bij de buren doet  is dat niet zo leuk. 

Verschillende soorten tuinhekken, gaas en matten

Bij Ranzijn tuin en dier kan je uit verschillende soorten en maten tuinafzetting kiezen. Je kan quadriplast gaas gebruiken voor hekken tegen ongewenst dieren, of een natuurlijke tuinafscheiding van wilgentakken voor jouw volledige privacy in de tuin.

Gaas kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Maak in een handomdraai bijvoorbeeld een konijnenren of een volière. Gaas is ook ideaal als bescherming voor een moestuin of om jouw huisdier veilig afgeschermd naar buiten te laten. Je kan het gaas ook tegen de muur of schutting bevestigen. Zo kan je er een klimplant tegenaan laten groeien voor een natuurlijke tuindecoratie. 

Wilgen-, riet- of heidematten geven jouw tuin een natuurlijk uitstraling. Je kan de natuurlijke matten ook gebruiken om bijvoorbeeld een terras af te schermen en zo windvrij te maken. De matten komen rechtstreeks uit de natuur en zijn daarom bestand tegen het Nederlandse weer. De levensduur is afhankelijk van het gekozen materiaal in combinatie met de omstandigheden ter plaatse.

Als laatste heeft Ranzijn tuin & dier tuinhekken. Het klassieke tuinhek is gemaakt van gelakt metaal. Door meerdere onderdelen zoals poortjes en palen aan te schaffen kan je jouw eigen tuinafscheiding samenstellen. Bepaal zelf hoe groot je hek wordt door meerdere hekjes van verschillende groottes om je tuin heen te plaatsen. Zo is er altijd een geschikt tuinhek voor jouw tuin.