Mijn vestiging:

Speeltoestellen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Speeltoestellen

Een half uur schommelen of dertig keer van de glijbaan, een gemiddeld kind kan er geen genoeg van krijgen. Kinderen kunnen zich uren vermaken door lekker te klimmen en te klauteren op een speeltoestel, te springen op een trampoline of een potje basketbal te spelen met andere kinderen. Buiten spelen is niet alleen leuk voor kinderen maar ondersteunt ook de ontwikkeling van de motoriek, zelfvertrouwen, creativiteit en ga zo maar door.

Duurzame speeltoestellen

Ranzijn tuin & dier heeft een ruim assortiment speeltoestellen. Dit kunnen enkelvoudige speeltoestellen zijn zoals een glijbaan of een schommel. Daarnaast zijn er complete speeltoestellen met een glijbaan, schommel en een speeltoren.

Het is natuurlijk belangrijk dat de speeltoestellen betrouwbaar zijn. Ze worden intensief gebruikt en moeten daarom stevig zijn. Dat is echter niet het enige. De speeltoestellen worden blootgesteld aan verschillende weersinvloeden. Wind, regen en zonneschijn kunnen impact hebben op het materiaal. De speeltoestellen van Swing King zijn gemaakt van verduurzaamd hout. Met speeltoestellen van duurzaam materiaal ben je er zeker van dat je lang plezier kan hebben van de toestellen.

Eenvoudig te monteren

Alle speeltoestellen van Swing King kan je eenvoudig zelf in elkaar zetten. Alle benodigde materialen worden bijgeleverd samen met een duidelijk handleiding. In de handleiding wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet doen. Voor het monteren heb je bijna geen gereedschap nodig. Het hout is op maat gezaagd en ook al grotendeels voorgeboord.