Mijn vestiging:

Gardena tuinslangen en tuingereedschap

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. . . .
 6. 6

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. . . .
 6. 6

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Gardena tuingereedschap

Bomen en planten blijven altijd groeien en zich ontwikkelen. Daarnaast komt onkruid al snel om de hoek kijken. Tuinieren gaat daarom het meest efficiënt met prettig tuingereedschap waarmee snel en effectief resultaat te behalen is. Met de hoge kwalitatieve producten van Gardena bent u op het juiste adres. Gardena is een bedrijf dat zich richt op tuinverzorging. Sinds 1961 worden miljoenen huizen en tuinen onderhouden door hun complete assortiment aan Gardena tuingereedschap. Sinds de oprichting van Gardena is de collectie in vele opzichten ontwikkeld. Zo is de productie gericht op een milieu- en duurzaam beleid.

Ranzijn tuin & dier biedt divers Gardena tuingereedschap aan om uw tuin zo goed mogelijk te kunnen onderhouden.  Maai uw gras met de Gardena Powermax 34, wees onkruid de baas met de Gardena CS voegenborstel of onderhoud uw bloemen en planten met een van de vele besproeimogelijkheden.

Gardena grasschaar

De Gardena grasschaar is er in classic, comfort en comfort plus variant. Met de grasschaar houdt u uw gazon gemakkelijk op goede hoogte, waarbij met deze schaar ook op moeilijk bereikbare plekken kunt knippen. Dankzij de handige constructie is de roestbestendige grasschaar comfortabel te gebruiken. De scharen zijn uitgerust met een antikleefcoating, golfsnede en een vergrendeling.

Gardena harken

Hark bladeren, grasresten, ongelijke grond of onkruid met bijvoorbeeld de Gardena bladharken, handharken, verticuteerharken of de grind harken. De diverse harken zijn beschikbaar in verschillende lengtes en aantal tanden. Hierdoor is er altijd een hark geschikt voor uw tuinier werk!

Gardena tuinslangen

Bij warme dagen en droog weer kan uw tuin wat meer water vragen dan gebruikelijk. Met het uitgebreide assortiment van Gardena kunt u gebruik maken van de automatische besproeiers, waarbij u kunt instellen hoeveel water uw tuin nodig heeft binnen een bepaalde tijd. Daarnaast zijn er natuurlijk ook tal aan handmatige besproeiers. Denk bijvoorbeeld aan de Gardena watersteel, waarbij u elk moeilijk of makkelijk plekje kunt besproeien of de Gardena Classic spuitpistool met verstelbare waterstralen. Uiteraard behoren de handige opbergsystemen voor tuinslagen ook tot het assortiment, waardoor u de tuinslang na gebruik uit het zich heeft.

Gardena voor iedere tuin

Het assortiment van Gardena is zo ingericht dat wij voor elke tuin iets te bieden hebben. Of je nu een kleine stadstuin of een grotere provinciale tuin hebt, het aanbod is divers en zeker geschikt voor jouw tuin. Voor ieder wat wils!