Mijn vestiging:

Allibert

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Allibert tuinmeubelen

Maak van je tuin of balkon een comfortabele plek met een Allibert loungeset of tuinset. Hiermee ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit, een modern design en optimaal comfort. Allibert heeft een ideale mix tussen krachtig design en een prettig prijskaartje.

Pluk de dag

Allibert en het oude gezegde ‘Carpe Diem’ zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de tuinmeubelen van Allibert kan je namelijk van de vroege ochtend tot middernacht genieten in jouw tuin of balkon met vrienden en familie.

Allibert heeft onder andere comfortabele tuinstoelen. Met deze tuinstoelen zit je echt goed. Het ergonomische ontwerp van alle tuinstoelen garandeert een optimaal zitcomfort. Elke stoel is gemaakt van hoogwaardig kunststof.
Relax in stijl op de loungesets of ligbedden. Kies voor een loungeset met een lage ‘lounge-zit’ of ga voor een actieve hoge zit. De loungesets zijn verkrijgbaar met een strakke lijnvoering of met een ronde afwerking. Alle loungesets zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Duurzame tuinmeubelen

Om lang te kunnen genieten van de tuinmeubelen zijn de meubels gemaakt van duurzaam polypropyleen, wat 100% recyclebaar is. Elk proces van Allibert, van grondstof tot productie, wordt zorgvuldig gecontroleerd om de beste kwaliteit te waarborgen. Zo kan het merk de hoogst mogelijke kwaliteit bieden.