anchor reviews
U plaatst een review over:Ranzijn Draadkooi Metaal 63cm
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Ranzijn Draadkooi Metaal 63cm

Deze bench is eenvoudig in gebruik voor je puppy of hond. Een draadkooi is ideaal om een rustplek te creëren voor je hond. Je kan een bench voor meerdere doeleinden inzetten. Voor pups is een bench geschikt voor zindelijkheidstraining of om je puppy tijdelijk in te zetten wanneer je even niet op hem kan letten. Voor volwassen honden is de bench praktisch als rustplek. Bijvoorbeeld wanneer je hond overprikkeld raakt, dan is de bench de ideale rustplek. Dit geldt ook voor wanneer je hond rust moet nemen na een operatie.
De bench is gemaakt van metaal wat zorgt voor een stevige bench voor je hond. De bench heeft 1 deur met een stevig slot zodat je hond veilig zit. Daarnaast is de bench makkelijk uitvouwbaar, dit maakt dat de bench goed verplaatsbaar is.
Afmetingen
Deze draadkooi heeft een afmeting van 63cm x 43cm x 49cm. Dit maakt dat de bench in de maat categorie S valt. Onze S benches zijn geschikt voor honden tot 12kg.

We hebben verschillende maatcategorieën in ons assortiment. Zo kan je eenvoudig kiezen welke categorie past bij de uitkomst van jouw berekening (Zie kopje 'Welke maat heb ik nodig?').
Maat categorie              Grootte bench
XS                                   Tot 50cm
S                                     > 50cm - 70cm
M                                    > 70cm - 85cm
L                                     > 85cm - 100cm
XL                                   > 100cm - 115cm
XXL                                > 115cm
Ranzijn bench
Deze bench van het Ranzijn Tuin & Dier huismerk voldoet aan alle standaard eisen. Wij zijn trots op de benches van ons eigen merk Ranzijn Tuin & Dier, deze benches van premium kwaliteit worden in opdracht van en onder beheer van onze inkopers speciaal voor ons ontwikkeld en geproduceerd. De benches worden ingekocht in verschillende maten zodat we voor elke hond een passende bench hebben.
Door deze bench voelt je hond zich veilig op zijn eigen plek. Deze bench beschikt over een verzinkte, uitneembare lade, dit maakt dat de draadkooi eenvoudig te reinigen is.
Een open bench is een prima plek voor je hond om te slapen of rusten, in plaats van een hondenmand bijvoorbeeld. Zorg er dan ook voor dat de hond niet wordt gestoord als hij erin ligt, het is echt zijn veilige plekje.
Omgang met de bench
Neem de tijd om de pup aan de bench te laten wennen en te rustig leren wanneer hij in de bench gaat zodat je hond de bench als een fijne plek gaat zien. Gebruik de bench nooit als straf, dit geeft de hondenbench een negatieve lading waar door je hond niet meer op een fijne manier in de bench verblijft. Let bij pups en kleine honden altijd goed op, wanneer zij het hoofdje door de tralies steken is er een kans dat ze vast komen te zitten. Hetzelfde geldt voor een halsband of harnas, verwijder deze om te voorkomen dat je hond bekneld raakt.
Welke maat heb ik nodig?
Twijfel je welke maat bench je nodig hebt voor je hond? We hebben een handige rekensom om de maat van de bench te bepalen.
We raden je aan om de breedte en ruglengte ( begin staart tot begin hals) x 1.25 = de benodigde diepte.
Als je deze maten aanhoudt heeft de bench voldoende ruimte voor je hond. Mocht je toch twijfelen of de draadkooi groot genoeg is, dan raden we je aan om voor een maat groter te gaan.


Meer informatie
Artikelnummer 302352
Merk Eigen merk
Kleur bench Metaal
Afmetingen bench 63 cm
Kleur Metaal
Bench Grootte M (70cm - 85cm)
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Beschikt over een uitneembare lade
  • Sterke bench van metaal

Ranzijn Draadkooi Metaal 63cm

€ 34,95

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150

Nu met gratis speeltje voor je pup!
=
Nu met gratis speeltje voor je pup!
Je bespaart € 7,30
€ 100,60