anchor reviews
U plaatst een review over:Pro Plan Medium Sensitive Lam 14kg
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Pro Plan Medium Sensitive Lam 14kg

Gevoelige huid

Pro Plan Medium Sensitive Lam is een complete brok brok voor honden van medium maat met een gevoelige spijsvertering. De brok bevat ingedrienten van hoogwaardige kwaliteit. De brok is ontwikkeld met Lam, dit wordt gezien als hypoallergeen eiwit. Om deze reden is lam een goed product voor honden met gevoelige spijsvertering. 

Optidigest

Pro Plan Medium Adult Sensitive Digestion Lam bevat optidigest, een uitgebalanceerde combinatie van voedingsstoffen voor de specifieke behoefte van honden van medium rassen met een gevoelige spijsvertering. 

Optidigest® bevat een geselecteerde bron van prebiotica, waarvan klinisch is bewezen dat het de onbalans van de darmflora, één van de meest voorkomende oorzaken van een gevoelige spijsvertering bij honden, helpt verbeteren.. Het kan ook ook een goede kwaliteit van de ontlasting bevorderen en is afgestemd op de rasgrootte en leeftijd van de hond.


Samenstelling
Lam (19%). maïs. gedehydreerd gevogelte-eiwit. maïsgries. rijst (8%). dierlijk vet. gedroogde bietenpulp. sojameel. digest. maïsglutenmeel. gedroogde ei. mineralen. visolie.
Meer informatie
Artikelnummer 358884
Merk Pro Plan
Gewicht 14 kilogram
Levensfase hond Adult
  • Bevat prebiotica
  • Gemakkelijk verteerbaar
  • Ondersteunt de kwaliteit van de ontlasting

Pro Plan Medium Sensitive Lam 14kg

€ 49,95