anchor reviews
U plaatst een review over:Krabpaal Sevilla 143,5cm
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Krabpaal Sevilla 143,5cm

De Krabpaal Sevilla 143,5cm (2Do) is een leuke krabpaal die zeer geschikt is voor groot vermaak voor je kat. De krabpaal heeft 3 plateaus op verschillende hoogtes waar je kat op kan, het bovenste plateau beschikt over een mandje. Door de open bouw van de krabpaal heeft je kat zijn of haar eigen uitkijkpunt. De krabpaal beschikt over een speeltouw. Het touw zorgt dat je kat zich kan rekken, zorgt voor afwisseling en moedigt jouw huiskat aan om te spelen.

De rustplekken zijn afgewerkt met een zacht, grijze pluche voering. Het kussen van het mandje is eenvoudig te reinigen en te wassen. De krabpaal is verder bekleed met sisal zodat je kat zich volledig kan uitleven met zijn of haar nagels. Katten wrijven hun nagels langs stevig materiaal, dit zorgt ervoor dat de afgesleten buitenste laag van de nagel loslaat en de onderliggende scherpe nagel tevoorschijn komt. Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels.
Afmetingen

De krabpaal Sevilla heeft afmetingen van 60cm x 60cm x 143.5cm hoog. De bodemplaat heeft een dikte van 4cm en zorgt voor grote stabiliteit van de krabpaal.

Deze krabpaal valt in onze klasse 'Middelgrote krabpaal' (100cm - 150cm). Deze krabpalen vallen in de gemiddelde maat waardoor ze voor vele katten van verschillende maten geschikt zijn. De krabpalen zijn vaak iets uitgebreider dan de krabpalen in onze kleinere klasse. Deze krabpalen zijn geschikt voor huishoudens met 1 of 2 katten van gemiddelde maat. Voor huishoudens met meer katten en/of grotere katten is het raadzaam om voor een grotere krabpaal te kiezen.
Bekijk ook onze kleine & grote krabpalen!
Ons eigen merk
Wij zijn trots op de krabpalen van ons eigen merk Ranzijn Tuin & Dier. Deze krabpalen worden in opdracht van en onder beheer van onze inkopers speciaal voor ons geproduceerd en geïmporteerd. De krabpalen zijn vernoemd naar verschillende grote Europese steden.
Montage
De krabpaal is gemakkelijk zelf te monteren, zodat je kat er snel van kan genieten.

Reinigen

Het mandje beschikt over een zacht kussentje dat bevestigd is met klittenband. Dit kussentje is eenvoudig te verwijderen en te wassen in de handwas.

Mocht je de krabpaal willen reinigen is het aan te raden om met de stofzuiger langs de krabpaal te gaan. Dit zal de meeste haren doen verdwijnen.
Om diepere bacteriën te verwijderen is het mogelijk om de krabpaal met een stoomreiniger te behandelen. Ook kan de krabpaal behandeld worden met een mild schoonmaakmiddel, zorg altijd dat er geen schadelijke stoffen in het schoonmaakmiddel zitten.
Mocht je kat last hebben van vlooien, dan is het noodzakelijk om de krabpaal ook te behandelen. Dit om verdere verspreiding te voorkomen. De krabpaal kan behandeld worden met een speciale vlooienspray.
Bezorgen

Onze grotere krabpalen worden bezorgd door de koeriersdienst. Dit betekent dat de levering iets langer in beslag neemt dan de gebruikelijke levertijden. Na bestelling duurt het 3 tot 4 werkdagen voordat de krabpaal bij het door jou gekozen adres geleverd wordt.

Meer informatie
Artikelnummer 399788
Merk AK for pets
Kleur Grijs
Maat van de krabpaal Middel (100cm - 150cm)
  • Beschikt over meerdere plateaus
  • Afgewerkt met zacht pluche
  • Sterke krabpaal

Krabpaal Sevilla 143,5cm

€ 219,00

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150